Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania z za bugga

poczatek ciazy-wielki skrzep

Polecane posty

Gość ania z za bugga

hej 3 dni temu dowiedzialam sie(z testu) ze jestem w ciazy.ostatni okes skonczyl sie u mnie w polowie stycznia.natomiast jakies 2tyg temu mialam bole w podbrzuszu(ktore nadal sie utrzymuja) gdy poszlam do toaletywylecial ze mnie wielki na oko 4cm skrzep..ucieszylam se ze to okres,pozniej znow w nocy pojawila sie wielka plama krwi na majtkch,bylam pewna-okres.no i od tego czasu nic zadnej krwi,jedynie mam hm brazowawy sluz,no i jak wspomnialam 3 dni ntemu test-wynik pozytywny.tak tak ide do lekarza ale w srode tylko zastanawiam sie co z tym wielkim skrzepem i plama krwi(naprawde to wygladalo na poczatek @)..pomocy!

Gość ania z za bugga
aha i mam od tego czasu malo intensywny brazowy sluz ...co to moglo byc

Gość LiZaCzEk2020
Jak już test ciążowy wykrył ciaże to napewno w niej jesteś ... JA chciałabym być na twoim miejscu ... :(((

Gość ania z za bugga
tak to jest glupio na tym swiecie ze jedni sie staraja a ini usuwaja..moja kolezanka sie stara 6 lat a ja n3 cykl i bach

Kurcze to niedobrze.Gdybym była w ciąży i coś takiego się zdarzyło bylabym już w szpitalu.zresztą kiedyś tak było .....:(

Gość ania z za bugga
no ak ale to sie stalo-ten skrzep to myslalam ze to okres,dopiero jakies 2tyg po tym sie dowiedzalm ze to ciaza

Gość ania z za bugga
tz test wykryl ciaze 2tyg po skrzepie to chyba nie poronilam?

Ponoć mogą się zdarzać krwawienia nawet do 4 miesiąca, ale jeśli są w momencie, kiedy powinnas mieć okres... gdzieś tu czytałam, że jakaś kobieta miała okres do 5mc i nie wiedziała, że jest w ciąży.. więc może to nic takiego... ale na wszelki wypadek lepiej pójść do lekarza..