Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LiZaCzEk2020

Co zrobić żeby nie myśleć ??? Pomóżcie

Polecane posty

Gość LiZaCzEk2020

Dziewczyny co zrobić żeby nie myślec jak bardzo chce sie mieć dziecko? Bo to podobno przeszkadza w staraniach... a my już tak długo się staramy i nic ... :(((( Co robiłyście żeby o tym nie myśłeć ?

Chyba nic nie da się zrobić :( Sama się długo starałam i mimo, że niby o tym nie myślisz to cały czas jednak gdzieś tam siedzi. Mnie zmusiła do tego sytuacja akurat:p zaczęłam mieć problemy z żołądkiem, pełno badań, antybiotyki przez które wręcz modliłam się aby w tym akurat miesiącu się nie udało a tu BACH:P

Gość LiZaCzEk2020
Eeeeeehhhhhh ja też już bym chciała :P My staramy się od około 6 miesiecy ... i niestety nic ... Ostatnio myślałam już sie udało ... bo byłam taka bardzo ospała... bolało mnie podbrzusze i do tego temperatura ciała mi się utrzymywała na poziomie 37 stopni i w sumie dalej mi się utrzymuje taka ... ale okres przyszedł dwa dni spóżniony bardzo skromny i trwał tylko 3 dni ... Ale nie robiłam testu ...

Gość qrystynka
Ja kiedy miałam czas, w którym nie zachodziłam w ciążę, bałam się, że nie mogę mieć dzieci. Razem z mężem mieliśmy w planach później adopcje. W między czasie czekania (ok roku to prawie norma) rozmawialismy o tym, jakby bylo nam bez dziecka... Potem, kiedy pomyslalam sobie- skoro nie moge miec dzieci, pojde na studia, i jeszcze w tym samym miesiacu test pokazal 2 kreseczki:) mysle ze mozesz isc w tym kierunku:) powodzenia

Gość b1eata
jak chce miec wolna glowe od problemow to gotuje cale dnie sprzatam robie przemeblowanie lub ukladam ubrania i mija dzientylko ze dziecko to inna bajka. moze jakis relaksujacy wyjazd czasami klimat a konkretnie jego zmiana pomaga

Gość thaisse80
Ja sie staralam 4 lata. U mnie bylo tak, ze ktoregos dnia dostalam prace poza miejscem zamieszkania wiec z mezem przeprowadzilismy sie. Jako, ze zarabialam dosc dobrze a czynsz byl niski to sporo zaczelismy chodzic po knajpach, robic wycieczki do innych miast, bardzo sie wtedy zblizylismy i zaczelismy zyc jak zakochane nastolatki. Poza tym wtedy w firmie zaczela pracowac tez samotna matka ktorej dziecko ciagle chorowalo i musiala brac zwolnienia az wyleciala z firmy. I wtedy pomyslalam sobie, ze w sumie dobrze iz nie mam dziecka bo moge sie bardziej skupic na pracy. No miesiac pozniej zaciazylam. Wogole w to nie wierzylam, ze to moze byc ciaza jak mi nie przyszedl okres dwa razy z rzedu. Test zrobilam bo mnie matka o to molestowala i jak zobaczylam dwie kreski to myslalam, ze padne.