Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

załamany miś

Czemu kończę tak szybko... ;-(

Polecane posty

Gość Stary Wiarus
polecam Studa 100 i Corrige A nic lepszego nie wymyślili, najlepiej przetestować środek wcześniej trzeba zwalić konia i zobaczyć jak działa to jest sposób. sprawdzony sklep z oryginałem http://www.stud-corrige.nets.pl/stud.100.html

Gość Zadowolony klient
Uwaga na podróbki studa 100 za 30 pare złotych strona reklamuje się w ceneo jak się wpisze w google stud 100 wysyłają inny produkt jakiś gówniany żel. Oryginalny Stud 100 nie może kosztować mniej niż 50zł nie dajcie się nabierać . Polecam ten sklep co ktoś tu pisał powyżej z Łodzi mają po 59 jest sprawdzony oryginał i działa naprawdę miód :))

Gość gość
Dnia ‎08‎.‎03‎.‎2011 o 16:07, załamany miś napisał:

10:02 brunetka wieczorową porą...... mój facet też szybko dochodzi ale niewidzie w tym problemu tym bardziej że traktuje to raczej jako komplement ale gdy się rzadko widzimy to biorę sprawy w swoje ręce najpi9erw odpowiednio się nim zajmuje ,robię loda ,doprowadzam do wytrysku a później po chwili odpoczynku gdy nabierze znowu sił i chęci bzykamy się jak norki i tak to krótko już nie trwa a po za tym po za seksem i samym wejście w nią przecież jest wiele innych zabaw ,doprowadź ją do "wrzenia" przed ,to sama długo nie wytrzyma Wiesz, prawdę mówiąc Twoja propozycja mogłaby być jakąś alternatywą. Tylko jak ją dyskretnie przekazać, zasugerować to mojej dziewczynie. Bo my się widzimy TYLKO w weekendy. A ostatni raz bliższy kontakt mieliśmy....... 3 tygodnie temu...

Mi to nie przeszkadzało, natomiast przeszkadzało , że robiliśmy to tak rzadko. 

Gość gość

"Moja dziewczyna" pisze, a przed seksem mówił" jesteśmy teraz kolega-koleżanka"