Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lebmipeka

Jak szybko się uczycie>????

Polecane posty

Gość lebmipeka

Mam do nauczenia się na jutro na fizyke pełno regułek i rysunków notatki zajmują dwie kartki formatu a4 zapisane z każdej możliwej strony drobnym maczkiem. Masakra czy ja się tego do jutra nauczę?? Czy odpuścić. Bo jeśli się całości nie wykuje to i tak nie zaliczę. Ocena z tego może być tylko 2 lub 1. Nic pomiędzy, bo to zaliczenie semestru. Dam radę do wieczora? ile Wy potrzebujecie czasu na naukę? tu nie ma nic do rozumienia sama teoria do wykucia. Mnie to przeraża.

Gość skateway
spadaj do książek, a nie pisz na forum :D za ten czas byś się czegoś nauczył. fizyki nie powinno się kuć na pamięć, tylko zrozumieć na logikę. lubię fizykę, jestem na mat-fizie. da się ją polubić, ale trzeba zrozumieć :)

Gość aaaaaaaaaaaaassssssssssssss
mam dokładnie tę samą sytuacje xP Po prostu zakuwać i tyle...

Gość BakeRolls
Z początku mi idzie trudno, tak 10, 15 minut, ale juz się przyzwyczaję, że juz usiadłam do tego, to mogę wkuwać ze 3 godziny i wszystko mi wejdzie i się nauczę. Potem coraz szybciej mi to idzie. Zamiast się zastanawiać, to siadaj i wkuwaj ;)

Gość lebmipeka
skateway na logikę to można nauczyc się zadań, a nie teorii i regułek tych wszystkich. Teorie trzeba wkuć nie ma wyjścia