Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaaa123123123

Spóźniająca sie miesiączka..bardzo prosze o opinie:(:(

Polecane posty

Gość Onaaaa123123123

Mam prawie 20 lat i w tym miesiącu 4 dzien spoźnia mi sie okres..wcześniej zdarzało sie że miałam takie sytuacje ale to było na początku jak zaczęłam miesiączkować..fakt tydzien wcześniej byłam z chłopakiem ale dla mnie mało prawdopodobne jest zeby zajsć w ciąże w ubraniu..Może mi ktoś powiedzieć co może być przyczyną spóźniającego sie okresu? Bardzo prosze o opinie bo zaczynam sie martwić:(:(

Stres, zaburzenia hormonalne, zmiana klimatu i jeszcze parę innych rzeczy. Nie ma się czym przejmować. Poczekaj jeszcze z tydzień, jak okres się nie pojawi idź do ginekologa.

Pieprzycie sie na lewo i prawo ,a potem się dziwicie,ze nie macie miesiączek.

Gość Onaaaa123123123
I zmiana klimatu może mieć wpływ na miesiączke?? Bo jeśli chodzi o hormony to chyba wszystko z nimi w porzadku...a tobie jak ci szkoda to sie sam pieprz na prawo i lewo a daruj sobie takie komentarze..

A skąd Ty możesz wiedzieć czy z hormonami wszystko w porządku? :D Czasami miesiączka się po prostu spóźnia, bo organizm sobie zaspał, odpowiednie hormony nie zadziałały na czas i tyle.

Gość Onaaaa123123123
Jejuu no właśnie nie wiem heh..bo wcześniej był wszystko ok..tzn jeszcze w ostatnie wakacje okres sie zaczynał 16 a w tamtym miesiącu już 3 tak że nie za regulernie..czyli jest szansa że to nic poważnego?? bo chyba przez spodnie nie da rady w ciąże zajść? bo to by było conajmniej dziwne..

Przez spodnie nie da rady. Jeśli miesiączka będzie się co miesiąc opóźniać to warto to skonsultować z ginekologiem, ale takie jednorazowe kilkudniowe opóźnienie to nic poważnego. :)

Gość Onaaaa123123123
Jejuu bardzo ci dziekuje..odrobine mnie to uspokoiło:) ale bede jeszcze bardziej spokojna jak już dostane okresu..heh

Mi się ostatnio spóźniał dwa tygodnie. Cycki i brzuch mnie strasznie bolały, a okresu nie było widać. Ale nadszedł. :D Nie stresuj się.

Jeśli Cię to w jakiś sposób uspokoi to możesz zrobić test ciążowy, ale zupełnie nie ma takiej potrzeby. :)