Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety takie zycie

nieśmiała dziewczyna nie ma szans na miłość

Polecane posty

taka prawda :( choćby była bardzo piękna i tak na zawsze pozostanie szarą, nieodzywającą się nigdy myszą... :(:(:(

Gość sailor86
nawet nie wiesz jak się mylisz.

Gość yebać anglosaski syf
Rozkręcisz się i będziesz zdrowo ruchana z czasem!

niestety się nie mylę, jestem tego najlepszym przykładem, podobno ładna, dobrze ubrana itd, i to nie jest moja własna samoocena (która nawiasem mówiąc jest bardzo niska), ale opinia otoczenia. Kązdy się dziwi ze jestem sama. A jestem. Bo jestem niesmiała, bo jestem szarą myszą, bo nie mam nigdy nic do powiedzenia :( Jestem bezbarwna, nie odzywam się w towarzystwie, jestem domatorką.

Gość ale zaraz zaraz
nieśmiałość a bycie nudnym too dwie sprawy! można mieć pasje, byc ciekawym człowiekiem, tylko nie miec odwagi rozmawiać o tym, czy wyjsć do ludzi a mozna być nudnym i do niczego i śmialość czy jej brak nie mają nic do rzeczy!

Gość eeetammmmm
ja jestem bardzo nieśmiała a o dziwo miałam niezłe powodzenie, czasem od koleżanek dowiadywałam się, ze komuś się podobam tyle, ze trochę odstraszałam tą nieśmiałością ;) tak czy inaczej mam teraz męża, który nie jest nieśmiały i dzieci.....jestem trochę bardziej odważna niż kiedyś ale nie do końca i trochę mi to przeszkadza :(...ale życie ogólnie mam udane :)

Gość Doti:)
Wcale tak nie jest sama sobie to po prostu wmawiasz