Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SeXwWielkimMieście

Czytanie między wierszami...

Polecane posty

Gość SeXwWielkimMieście

Witam, Mam problem.Otóż dostałem od swojej "przyjaciółki" smsa następującej treśći: "Kur..ca by była jakbyś odebrał telefon i powiedział...nie chciało mi się pisać! Najpierw byłby niepokój:P" I kazała mi czytać między wierszami. Jestem zielony.Dosłownie nie wiem o co Jej chodzi.Pomóżcie!! Nadmienie,że to była odpowiedź na moje pytanie czy byłaby bardzo wku....na gdyby nie pisał długo po powrocie do domu.Nie dawał żadnego znaku życia.

Gość kozica asica
a czego ty nie rozumiesz? :O

Gość SeXwWielkimMieście
No właśnie tego "między wierszami". Nie potrafie tego:P Nie widzę w tym żadnej ukrytej aluzji..echh

Gość InnaZNatury
Treść smsa wyrwana z kontekstu, a zatem ciężko to zrozumieć. A jak ciężko zrozumieć - to nie mieć możliwości pomocy.

Gość InnaZNatury
Chociaż właściwie.. jak tak przeczytałam raz jeszcze.. to właściwie wszystko jest ok. Napisała, że najpierw by się niepokoiła, że może coś Ci się stało, że jeszcze nie napisałeś smsa. A gdyby do Ciebie zadzwoniła, a Ty byś odebrał i powiedział, że nie chciało Ci sie pisać, to by się wkurzyła, że ją olałeś i to, że się o Ciebie zwyczajnie martwi. Czytanie między wierszami może oznaczać = 'zależy mi na Tobie i dlatego się denerwuję, jeśli nie odpisujesz od razu, bo myślę, że coś Ci się mogło stać i stąd brak informacji od Ciebie'.

Gość SeXwWielkimMieście
Siedziałem i tak zastanawiałem się co to może być i chyba doszedłem do tego :) tak mi się przynajmniej wydaje...to chyba chodzi o tą kur..ce.Jakiś czas temu nie odpisałem na Jej smsa i jak zadźwoniła to powioedziałem,że mi się nie chciało.Ona się wyłączyła,ale wysłałem Jej przeprosiny.Pytałem czy jest zła,a Ona mi na to,że nie,więc zapomniałem o całej sprawie.Kurcze ale ze mnie idiot:/