Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobiejednaaaa

biegunka w ciazy

Polecane posty

Gość takasobiejednaaaa

Witam Jestem w 16 tyg ciazy. Do tej pory mialam raczej problem w druga strone - zaparcia co w ciazy nawet jest normalne. Ale jak jest z biegunka?? Dzoisiaj w ubikacji bylam juz kilka razy, co nawet przed ciazaa mi sie nie zdazalo. Czy mam powody do zmartwien?

jelita szaleją - ja tak mam na zmianę raz jedno raz drugie. myślę że nie musisz się bardzo martwić, tylko uważaj co jesz.

Gość takasobiejednaaaa
dzisiaj co prawda jadlam bigos i jablka ale takie rzeczy nigdy na mnie nie dzialaly... Dziekuje ci bardzo za odpowiedz:) Poprzednia moja ciaza obumarla,nie chcialabym zeby teraz sie to powtorzylo

teraz jesteś wrażliwsza na jedzenie i właśnie organizm może tak reagować. Wszystko będzie dobrze bądź dobrej myśli, już jesteś prawie w połowie. :)

Gość takasobiejednaaaa
w internecie wyczytalam ze na biegunke dobrre sa banany i m.in sok z marchwi. Bananow nie mam. Myslisz ze sok karotka z marchwi i banana bedzie dobre?? DziekujeCi bardzo za dobre slowo:) Widze ze Tobie juz bardzo malo zostalo, zycze wiec wszystkiego dobrego:)

oj, nie mam pojęcia niestety czy banany i sok z marchwi działają ale spokojnie możesz spróbować bo na pewno nie zaszkodzi. Ja np wyczytałam w necie że na zgagę są dobre migdały (zapamiętaj :) ) i faktycznie pomogły!!! no właśnie, mi zostało już nie wiele więc się stresuje trochę i niecierpliwie:)

Gość takasobiejednaaaa
migdaly to mi juz mama kupila jak tylko sie o ciazy dowiedziala;-D Ja poki co nie wiem co to zgaga i mam nadzieje ze tak zostanie;-) Dzieki za rady:) Dobra duszyczka z Ciebie:-) Tak tez myslalam ze sie niecierpliwisz:-) Teraz to sie napewno niestety ciagnie:-( Ale jeszcze pare tygodni i utulisz swoje malenstwo - byc moze nawet wczesniej niz myslisz:-)

Dziękuje Tobie również za miłe słowa:) Zgaga mnie dopadła dopiero po 20 tygodniu ale z migdałami nie miała szans... Tak po cichu liczę że jeszcze tydzień i bedzie po porodzie i mała bedzie z nami :D A czas wcale tak się nie ciągnął, Tobie też na pewno szybko zleci :D Ide powoli spać bo już nie mam sił siedzieć, plecy bolą... Dobrej nocy, i do napisania :)

Gość takasobiejednaaaa
Dzieki wielkie:) No to zycze zeby wszystko poszlo po Twojej mysli i Malenstwo pojawilo sie szybciej cale i zdrowe:-) Wszystkiego dobrego, a tymczasem milego wieczoru papa