Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Astreologista

Koniec swiata

Polecane posty

Gość Astreologista

W krotce nastapi - naukowo stwierdzone.

Gość lp;tlkrl;tldf;
No w końcu .

Gość hyhy56ypi
i dobrze:o

Gość przynajmniej rządy PO dobiegną
końca :classic_cool:

Gość Boska Kinga
dzięki Bogu, tak długo już na to czekam. Dzwonił ktos do wróżbity Macieja?

Gość lula...30
wszyscy wiemy, ale co mozemy zrobic?usiasc i plakac? czy sie powiesic? polowa i tak poumiera ze strachu, nastepna polowa z polowy przez bomby atomowe, nastepna przez glod i choroby, a garstka sie zostanie i bedzie zyc z chorobami psychicznymi- tacy idioci poprostu, a kilka z nich ktorzy to wszystko przezyja i beda o silach stworza nowy piekny swiat!!!

Gość amen.........
:)

Gość jedyny potwierdzony
naukowo koniec swiata w rozumieniu tej ziemi to wygasniecie slonca za jakies 2 czy 3 miliardy lat 😴

Gość Astreologista
Ze wszystkich stron zagrozenie , kompletny kryzys ekonomiczny, gwiazdy eksploduja , w ziemi lawy sie gotuja. Nikt nie ma na to wplywu i nie moze odwolac.

Gość Astreologista
Jeszcze w tym roku spadna na ziemie sputniki wielotonowe, ale one nie zagrazaja koncem swiata, to tylko katastrofa poprzedzajaca koniec swiata.

No to na co czekacie ? :) nabierzcie kredytow ile się da w koncu i tak nie bedziecie musieli ich spłacaći korzystajcie z tego półtora roku który wam został ;)

Gość Konto otworzyć czas ;)
.... tralalalalala :)

a tak na serio to jedna wielka bzdura uwazam ztym koncem świata. nawet pewnie nie wiecie ,że tak naprawde nie ma 2011 roku tylkoopare lat późniejszy bo jakiś papież sie pomylił i takjuż zostało

Gość Astreologista
Nie chodzilo mi o glupie komentarze, nad tym zastawiaja sie naukowcy , ze tak daleko doszlo ze tyle sie zbieglo faktow, na ktore czlowiek nie ma wplywu. To dosyc powazny temat o ktorym sie glosno nie mowi zeby nie robic paniki. Sam fakt ze ropa sie konczy , jest coraz drozsza, ale juz niedlugo jej wogole nie bedzie.

a tam w historii zawsze były jakieś kryzysy i to nie takie , a zresztąkryzys nie ma nic do konca swiata

Gość Ten ktory jest z wami :)
w koncu .czekamy na to ponad 2000 lat. Chwala niech bedzie Jezusowi i Bogom Olimpu

Gość Astreologista
A te dziwne zmiany klimatu tez wam nic nie mowia, katastrofy ktorych nikt nie potrafi przewidziec. Mowia ze to moze nastapic teraz albo pozniej. Wybuchnie gwiazda (wieksza od ziemi), dla naszej planety nie bedzie to obojetne.Nikt nie jest w stanie przewidziec jak to sie zakonczy dla nas.

Gość pyśka567
ciekawe kiedy ten koniec bedzie

Gość Astreologista
Nikt oficjalnie nie moze stwierdzic kiedy i jak, ale wiadomo ze to co teraz sie dzieje w kosmosie i na ziemi jest i nam i naukowca obce.Nasza planeta w kosmosie swoje przechodzi, czego my nie odbieramy. Napotyka rozne strefy, ale w tej chwili nie ma do smiechu.

Gość Astreologista
Jezeli rozumiecie po niemiecku , czy angielsku dobrze to mozecie te programy w Google znalez. Tam nikt nie strasz ze juz , nie . Nie chodzi o przepowiednie i inne glupokty. Tu chodzi o fakty.

Gość lp;tlkrl;tldf;
Co macie na myśli z tym końcem świata ? Koniec ziemi koniec wszechświata , koniec życia czy tylko koniec tego parszywego gatunku ?

Gość Ten ktory jest z wami :)
wiadomo jest ze KONIEC to inaczej POCZATEK czegos innego.

Gość Astreologista
Podobno koniec naszego parszywego gatunku. Nie wyklucza sie ze kiedys znowy zacznie sie od poczatku. Jezeli uderzy w ziemie ta gwiazda,( ktora mozna zobaczyc), ona sie gotuje i eksploaduje, az wybuchnie, na ziemmi nastapi zaglada , gorzej jak po babie atomowej. A potem to domysy, nawet jak ktos przezyje to .......

Gość bliski koniec tuz tuz
no prawda Koniec świata się zbliża oczytajcie tajemnice fatimską Wszystko tam pisze A jesli chodzi o date to przeciez nikt tego nie wie To sie stanie wtedy kiedy nikt się nie będzie tego spodziewał Katastrofy Technologia pędząca do przodu w zastraszajacym tempie drożyzna Wszystko to jest opisane Przecież swiat schodzi na psy to i koniec musi jego być

Gość Astreologista
Armagedon będzie w 2012r. i nie ma przeproś! Wiem to z najlepszego i najbardziej wiarygodnego źródła - wróżbita Maciej mi to przepowiedział!

Gość Astreologista
Wiem wiele razy sie mowilo i na zarty bralo, ale nie chodzi mi o przepowiednie i itam inne . Chodzi mi o fakty gdzie naukowcy zaczynaja miec problemy. Trudno obliczyc kiedy ta gotujaca gwiazda wybuchnie, oni sami tego nie wiedza. Pewne jest ze sputnik spadnie w tym roku, ale podobno na jesien i o tym bedziemy uprzedzeni. On ma pare ton i ziemi nie zgladzi.

Gość Astreologista
To nie ja Astreologista Armagedon będzie w 2012r. i nie ma przeproś! Wiem to z najlepszego i najbardziej wiarygodnego źródła - wróżbita Maciej mi to przepowiedział!

Gość Skończ wreszcie
pierdolić o tym końcu świata!!!