Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przypadkowy nick

mam dosc tego zakichanego fejsbuka

Polecane posty

Gość przypadkowy nick

na kazdej stronie w kazdym radiu, wszedzie, zaraz rozbiore zone a tam bedzie tatuaz "znajdz mnie na fejsbuku" ludzie!!!!!! nie wszyscy sa gimgownem zeby to lubic

Gość karwa fak
Lubię to !

Gość karwa fak
;)

Gość przypadkowy nick
a ja nienawiscia pałać zaczynam...kazdy telefon w promocji teraz ma dostep do tego szitu

ha ha a ja właśnie skasowałam swój profil kilka dni temu, i to całkowicie:P i mam w nosie że teraz się zacznie fejsbukomania :P

Gość kinetykalosika
ja Pejsbooka mam już 2 lata . teraz dopiero o tym fejsie tak głośno

Ja mialam tam konto tez jeszcze przed tym bumem, ale skasowalam calkowicie i sie bardzo z tego ciesze:D

Gość czytam ten temat
jezu normalnie chode sobie po stronkach wszedzie a tam to jebane lubie to no kurwa szlag mnie juz trafia,gdzie bym nie poszedł wszędzie ten jebany fejsbuk. zal,zal,zal

Gość lubie to!
oj ja juz załozyłam z ponad dwa lata temu. Miałam go na potrzeby znajomych z poza PL, bo tak owych sporo mam.... Od jakiegos roku jest totalne szalenstwo i w zasadzie co tydzien ktoś mnie zaprasza do znajonych. Niby mi to nie przeszkadza, bo nie musze z kazdym człowiekiem sie widywac by wiedziec co u niego słychać. Akurat u moich znajomych jest kultura i ni odwalaja jakis zali...o jakich sie słyszy na NK ( tego g.... nigdy nie załoze).

Gość przypadkowy nick
do czytam ten temat wlasnie o tym pisze to badziewie wszedzie sie wepchało, rzygać sie tym chce