Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos mi zle zyczy....

ktos mi zlorzecze...co robic?

Polecane posty

Od ponad miesiaca jestem ciagle zmeczona, rozkojarzona, czuje sie naprawde oslabiona, w pracy rpzez to popelniam bledy bo po prostu o wielu rzeczach zapominam mimo, ze dotychczas mi sie to nie zdarzalo. No i wiele rzeczy mi nie wychodzi, nie wiem dlaczego. Ogolnie mam dobra intuicje i ciagle mam wrazenie ze ktos mi po prostu zle zyczy. Zrobolam sobie napar z ziela ostrozenia tzw czarciego zebra i woda byla strasznie metna, za drugim i za trzecim razem tez, a zazwyczaj jak sie w nim mylam ( czasem gdy cos mnie bolalo lub wlansie bylam jakas zmeczona ) juz przy drugim umyciu woda byla czysta bez zadnych fusow..a tu ciagle te fusy po umyciu. Bylam u wrozki, z ktorej uslug juz kilka razy korzystalam i zawsze wszytsko mi sie sprawdzalo wiec poszlam dzisiaj i powiedziala, ze mam dobre rpzeczucia, ze pewna dziewczyna mi zle zyczy i za jakis czas dowiem sie kto to jest, ze zyczy mi rozpadu mojego zwiazku bo jest zazdrosna. Ale ze ona -wrozka- sie tym nie zajmie bo teraz jest w ciazy i nie bedzie sie zajmowala taka energia...co mam robic? czy moge jakos sie przed tym ustrzec? wiem ze mozecie mnie wysmiac ze wierze w takie rzeczy, ale coz...wierze....

czerwono na nadgarstku . ja tez juz to przeszłam , ale zanim sie domysliłam co jest grane , to 2 miesiące miałam przesrane , do tego byłam w ciązy , na szcze ście mi przeszło po pierwszej kąpieli . nie wierzyłam dopóki sama na sobie nie stwierdziłam , od tego czasu (11 lat). zawsze czerwone na nadgarstku.

ale co mam miecczerwonego na nadgarstku? nitke jakas czy co? i moze powinnam sie tym czarcim zebrze wykapac? bo ja myje tylko twarz

Gość Assa5
Jankesa,odpowiedz.:)

Gość k.r e.d.k.a.h.
mam to samo wydaje mis ię że ktoś mnie przeklął i od tego czasu wszystko mi sie w zyciu pierdoli :( podejżewam kto to może być ale nie mam pewności. o co chodzi z tym czerwonym nadgarstkiem, albo ktoś sobie jaj robi :o

zawiazalam sobie na nadgarstku czerwona nitke...ale co jeszcze robic?

Od ponad miesiaca jestem ciagle zmeczona, rozkojarzona, czuje sie naprawde oslabiona, w pracy rpzez to popelniam bledy bo po prostu o wielu rzeczach zapominam mimo, ze dotychczas mi sie to nie zdarzalo. Też miałam takie objawy. Okazało się, że mam anemię. Zaczęłam się leczyć. Więc może zamiast do wróżki, udaj się do laboratorium celem pobrania krwi do analizy:o

ale wlasnie ja zrobilam od razu badania krwi i moczu i wszystko jest ok, cisnienie w normie, magnez lykam ale to tez nie chodzi o to...tylko po prostu za cokolwiek sie wezme to wychodzi zle, w pracy ciagle cos nie tak, ogolnie ciagle cos nie tak nic mi nie wychodzi...mam przeczucie, ze ktos mi zle zyczy a intuicja zawsze mi dobrze podpowiadala,

Najgorzej, ze ty w to wierzysz, że ktos ci zle zyczy. To na pewno twoja intuicja? a moze jestes podatna na czyjas sugestie np wróżki, moze dalas sie zmanipulowac. Nie wierz we wszystko co ci powie, trzeba miec dystans do takich szachrajek. Nie wiem co mam ci doradzic; moze tylko tyle żebys bardziej uwierzyła w siebie i przylożyla do pracy:)

No, ja też nie wierzę w tego typu rzeczy. Wróżka może powiedzieć, co tylko zechce, zwłaszcza że nie jesteś w stanie tego sprawdzić. I jeszcze zainkasuje za to pieniądze. Ale skoro w to wierzysz i czujesz, że może ci to pomóc - idź do innej wróżki, niech odpędza złe uroki. Za odpowiednią cenę, of kors:)

ale to nie jest tak, ze zaczlo mi sie nie udaweac gdy zaczelam myslec ze ktos mi zle zyczy. Po prostu zaczelam sie zle zuc, moglabym spac i spac a i tak po godzinie od obudzenia sie ledwo zyje, zapominam sie, duzo rzeczy mi nie wychodzi...jak nigdy,. wiec pierwsze co pomyslalam, to ze to jakies rpzeislenie zimowo-wiosenne, kupilam sobie mg, zrobilam badania krwi i moczu ale wsyztsko ok wiec wiaminy bralam dalej. A pozniej umylam sie w tym zielu ostrozenia ( czasem wlasnie sie w nim mylam i zawsze po 2 razach woda juz byla czysta, a teraz za kazdym razem ejst tak metna, pelna fusow ze to az niemoliwe ) dlatego zaczelam podejrzewac ze ktos mi zle zyczy. A ta wrozka to akurat za wrozby bierze tylko 5 zl

Gość no słow daję
a Ty nikomu nie złorzeczysz? może to się obraca przeciw Tobie?

Gość no słow daję
wróżce nie uwierzyłabym za nic

no i nie ejstem podatna na czyjes sugestie itp tylko ze akurat wszystko co ta wrozka mi mowila zawsze sie sprawdzalo.

Gość najpierw nakreśl problem
Czerwona nitka na lewy nadgarstek. Zrób siedem supłów, najlepiej, jakby zawiązała ci ją bliska i zaufana ci osoba. Afirmuj się, powtarzaj sobie, wypisuj na kartce, że jesteś silna, niezależna, niedosięgalna.

"najpierw nakreśl problem", smieszna jestes dziewczyno, wierzac w takie zabobony cofasz sie do sredniowiecza, myslisz ze to ci w czyms pomorze? chyba bardziej w pielegnowaniu swoich urojen

Gość podniesmy ten topic
up

Gość podniesmy ten topic
Cos ci nie wyszlo bazienko:) Opoweidz nam o tym:)

Gość bazienka bo w łeb chycisz :P
dałaś a nie mozna wejśc...podaj prosze jeszcze raz,bo tam trzeba byc zalogowanym,alkbo skopiuj..

Gość bazienka bo w łeb chycisz :P
A tak na serio to ten kto miał w swoim otoczeniu,osobe zawistna złorzeczoncą,i później wszystko mu sie nieudaje w życiu,lub poszczególnych dziedzinach,ten uwierzy. Ja tez tak mam, z tym ze nie jestem senna i zmeczona(a jak jestem to podwyższam dawke leku na tarczyce :) ) ale mam takiego pecha że jest onj wprost niedo uwierzenia,czuje na sobie czyjeś złorzeczenie.Chciałabym juz pozbyć się tego,ale wróżki biora niezła kase za to ,a mnie nie stać,nie znam tanich ,która z dobrego serca ,lub za symboliczną opłata pomoże.Dlatego jestem bardzo zainteresowana tematem ,jak odwrócic czar,i pozbyc sie go.

Gość Dziękujemy esi
dżonson:)

Gość malutka0911
Witam! Od bardzo długiego czasu nic mi się w życiu nie układa. jak już myśle że jest ok to nagle wszystko sie wali. Myślę że ktoś mnie przeklnął albo cos takiego. Bo przecież nie można miec takiego pecha ciągle bez powodu.Kąpałam się już w czarcim żebrze ale nic nie pomogło. Jestem juz totalnie zrozpaczona i zmęczona. Proszę niech ktoś mi pomoże i coś doradzi.

Myslalam, ze ten temat to żart, ale wy naprawdę wierzycie w to, ze ktoś was przeklnal :o nie wiem czy sie śmiać czy płakać.. Mamy 21 wiek a wy chyba zatrzymałyscie sie w 16:o

Gość Padłam!!
fleur89 Takie rzeczy sie dzieja naprawde. Tak samo jak uroki na male dzieci! :O :O

Gość jagna..
a nie mozecie sie po prostu pomodlic i poprosic o ochrone? Nie ma niczego i nikogo potezniejszego niz Bog. A robienie jakichs mikstur i chodzenie do wrozek moze wam wiecej biedy przyniesc. Sa ludzie ktorzy nie wierza w takie rzeczy ale to wszystko istnieje. Nawet mamy wsoplczesne czarownice i rozne takie. Ja wierze w Boga i nie boje sie ze ktos taki mi zagrozi:)

O urokach na małe dzieci też słyszałam :o a ty tam wyżej, widziałas jakąś czarownice ze jesteś taka pewna ich istnienia? Czy tylko w tv, wróżbite macieja? :D

Gość malutka0911
Ja się modle codziennie. A każdego dnia jest gorzej. Dlatego tego nie rozumiem.

Ale co jest gorzej? Ze jesteś zmęczona? :o jesteś człowiekiem a nie robotem i masz prawo sie gorzej czuć ale nie tłumacz tego jakimiś zabobonami :o