Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona niedoceniona

pokłóciłam się z mężem

Polecane posty

Gość żona niedoceniona
i jeszcze obudził się z drzemki po pracy i pytanie czemu tu jeszcze jestem, no masakra jakich mało. Ale najśmieszniejsze jest to że jak ugotowałam ziemniaki dla nas to poleciał i sobie nakładał. Ludzie, jak sie tylko usamodzielnię to mu pokaże co za dziad skończony

Gość Elwirkaaa
rozwiedz sie z nim .moze z inna piekna kobieta nie bedzie sie klocil

Gość ss,,,,
wracaliśmy z wczasów takich 5-dniowych. Chciał żebym odebrała jego tel. dzwoniła jego siostra . powiedziałam że nie odbiore niech się zatrzyma i sam odbierze. Odpowiedział że jak nie odbiore to nie wstąpimy do mojej mamy chociaż było po drodze i miałem jej coś do podania od rodziny co nie mogło długo leżeć . no i oczywiście gdy przejeżdżaliśmy obok tej miejscowości na moją proźbę ani mnie nie wysadził ani nie wstąpił . mówiłam żeby zawrócił a on nie . to byłam tak wściekła że wyciągnęłam mu kluczyki ze stacyjki . był wściekły bo zatrzymał się metr od jakiegoś auta, ja byłam tak zła że mi to wszystko było obojetne. zawrócił oczywiście . nie zostwił mnie u mamy bo miałam klucze od mieszkania tylko dla tego czekał . teraz się nie odzywamy siedzimy w oddzielnych pokojach śpimy też nie je tego co robie do jedzenia. Ogólnie mówi że mogę sobie wracać do mama . Ponadto jesteśmy nie całe 2miesiące po ślubie. i co tu robić ;(

Gość ss,,,,
wracaliśmy z wczasów takich 5-dniowych. Chciał żebym odebrała jego tel. dzwoniła jego siostra . powiedziałam że nie odbiore niech się zatrzyma i sam odbierze. Odpowiedział że jak nie odbiore to nie wstąpimy do mojej mamy chociaż było po drodze i miałem jej coś do podania od rodziny co nie mogło długo leżeć . no i oczywiście gdy przejeżdżaliśmy obok tej miejscowości na moją proźbę ani mnie nie wysadził ani nie wstąpił . mówiłam żeby zawrócił a on nie . to byłam tak wściekła że wyciągnęłam mu kluczyki ze stacyjki . był wściekły bo zatrzymał się metr od jakiegoś auta, ja byłam tak zła że mi to wszystko było obojetne. zawrócił oczywiście . nie zostwił mnie u mamy bo miałam klucze od mieszkania tylko dla tego czekał . teraz się nie odzywamy siedzimy w oddzielnych pokojach śpimy też nie je tego co robie do jedzenia. Ogólnie mówi że mogę sobie wracać do mama . Ponadto jesteśmy nie całe 2miesiące po ślubie. i co tu robić ;(

Gość ss,,,,
I co ja mam teraz zrobić .. dalej chodzić spać o 20 z nudów

Gość ss,,,,
najlepsze jest to że jesteśmy nie całe 2 miesiące po ślubie a to już druga taka poważna kłutnia . pierwsza była po tygodniu to w tedy już myślałam że będzie rowzód .

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny tacy jak mozesz z tym zyc!! 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość narzekające baby koszmar
baby mają łatwe życie, zrobi zakupy taka, ugotuje obiad i jeszcze narzeka że jej źle. To co wy krwa chcecie?? NIC NIE ROBIĆ?

Gość ty tępa babo
ss,,,, 2013.06.08 >>> jesteś tępa peezda, trzeba było odebrać telefon aby facet nie musiał w czasie jazdy zagrażać ruchu drogowego przez gadanie na fonie, wtedy by cie podrzucił do mamy i nie musiałabyś kluczyków ze stacyjki wyciągać i prawie powodować wypadku drogowego( a może i śmierć lub rany innych osób ), wszystko zaczeło się od twojej głupoty durna babo, sama stwarzasz własne problemy, jesteś pojèbana i współczuje temu debilowi że musi się z tobą męczyć, jesteś tępa peezda i mała niedojrzała dziewczynka a nie kobieta i partnerka. Weź i zrób facetowi przysługe i daj mu rozwód, bo długo to nie ppciągnie z takim twoim podejściem do życia. Miejsce baby to w kuchni na łańcuchu i tu dobry tego przykład, niestety.