Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsfdfs73287

dowiedzialam sie , ze bylam ciagle zdradzana

Polecane posty

Gość jsfdfs73287

byl ze mna ponad rok , podobo zalozyl sie z kolegami ze sie ze mna przespi , zradzal mnie , dowiedzialam sie przypadkiem , 2 miesiace po rozstaniu ... w ogole zerwanie mnie nie ruszylo , ale jak to uslyszalam to sie zalamalam , co ja mam zrobic?

prawda jest niestety taka ze chlopaki to swinie... nie przejmuj sie tym widocznie jest dupkiem którego nie obchodzi nic innego poza nim..

Gość jsfdfs73287
wiem , jeszcze rozpowiedzial to wsrod naszych znajomych , mysląc ze sie nie dowiem. nie chce mu nic pisac , ani mu dowalac , po prostu jest mi z tym ciezko , ta sprawa byla juz dla mnie niewazna , a po tym ciagle o tym mysle , zaufalam komus , bylam wierna , a on mi zrobil takie swinstwo. jeszcze po co byl ze mna ponad rok , nie mogl po 1 seksie tego olac?

Gość widziałam, miałam
ząb za ząb. Rozpowiedz, że był kiepski w łóżku, za szybko kończył, że ma małego. Okolice genitalne to bardzo wrażliwy punkt, więc tam kop. W końcu on nakopał Ci w serce.

Gość jsfdfs73287
mi wcale nie poprawi humoru to , zeby mu dowalic , spotykam sie z facetem innym , jestem tak zniechecona , ze nie wiem czy teraz mu zaufam !! ogolnie to siedze i chce mi sie ryczec

to moze po prostu sprobj o tym zapomniec a jesli spotykasz sie z innym to mozze warto dac mu szanse wkoncu nie wszyscy tacy sa..

Gość jsfdfs73287
tamten tez mial taki nie byc , dlatego sie boje , pierwszy raz poczulam , ze nie chce mi sie zyc , jak on mogl zrobic takie swinstwo , bydlak bez serca

rozumiem cie bo sama mialam podobnie ale mu sie to nie udalo wiec mnie rzucil dosc szybko... ale czas pokaze czy ten jest taki sam a to tez zalezy w jakim gronie znajomych przebywa a to ma duzy wplyw na zachowanie chlopaka

Gość jsfdfs73287
ale jak pomysle , ze jego wszyscy znajomi o tym wiedzieli , bylismy ze soba ponad rok , z jego znajomymi widywalam sie srednio 2 razy w tygodniu , kazdy byl mily i fajny ... bylismy razem na feriach , wakacjach , na 2 weselach , jak moglam byc tak naiwna !

po prostu bylas zakochana.. nawet jakby ci ktos wtedy o tym powiedzial moglabys w to nie uwierzyc bo taka jest milosc.. czasami slepa i naiwna.. a znajomi na nim moze tez sie kiedys poznaja. Głowa go gory i chociaz to trudne to moze warto postarac sie zyc terazniejszoscia??

Gość jsfdfs73287
no ale jak na razie nie moge sie skupic na niczym .. najchetniej zaszylabym sie w domu , ale musze cos zrobic , zeby normalnie funkcjonować .. dzieki za romozwe !

Gość bo to byli jego znajomi
pewnie tak samo gówno warci jak i on.

Gość jsfdfs73287
teraz juz to wiem... ale boje sie , ze teraz facetow bede z gory oceniac , ze sa tacy i tacy , bo juz teraz boje sie kontynuwac spotkan z facetem , z ktorym kręce ... wiem , ze czas leczy rany , ale nigdy nie pomyslalam , ze mnie cos takiego spotka !!

Gość jsfdfs73287
takich szczegółów nie znam :]

Gość pewna jesteś, że ten zakład
był na 100%? Może ktoś chciał Ci przykrość zrobić.

Gość jsfdfs73287
niczego juz nie jestem pewna , mogl rownie dobrze popisywac sie przed znajomymi , ale fakt jest taki , ze dowiedzialam sie w sumie od jego dalszych kumpli , ktorzy sa rowniez moimi kumplami