Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowakobietka

jak dziś świętujecie drogie kobietki ?

Polecane posty

Gość nowakobietka

Bo ja dziś wystroiłam się w najlepszą kieckę jaką mam i ogólnie odstawiona przyszłam do pracy. Mili koledzy już zdążyli przyjść z życzeniami, nawet kwiatka dostałam. Moje chłopakiw domu (mąż i synek) coś tam na ucho szemrali, wiem tylko, że będzie "niespodzianka" ;) Moja córcia też dziś poszła do przedszkola jak królowa ;)

Gość nowakobietka
mam dziś tak dobry humor, że wiszą mi takie podszywy :)

Gość nowakobietka.
Prezes mnie wezwał , złozył zyczenia i dał mi nagrodę okolicznościową na święto kobiet. Kopertę otworzyłam w pokoju - był tam banknot 10 zł

Gość Joasia Krupska
a czy w święto kobiet mozna robic kupę w pracy?

no i się zaciemniłam ;) drogie podszywki/drodzy podszywacze najwyraźniej żal wWam dupke ściska, że ktoś jest zadowolony - trudno musicie z tym jakoś żyć :))

Gość Maryjetta.
A ja czekam na zyczenia mojego ukochanego. Ale znajac go to zapomni ;/ Moze sobie wspomni i mu mina zrzednie jak ja mu za kilka dni zloze w swieto mezczyzny

Nowakobieto ja również jestem w świetnym nastroju ale u mnie to taki dzień jak co dzień ;) Kobietki wszystkiego naj naj najlepszego, korzystajcie z uroków życia!! :*

Gość hgvvkklknjl
a ja dzisiaj jakoś zaszaleje:) jeszcze nie wiem jak ale jakoś zaszaleje

Gość hgvvkklknjl
Wbije patyki w kupe psa mojego sasiada i zrobie male jeze. Moze ktos sie zlituje i da mu jablko,a ja sobie zrobie z nich pyszne placki hihi,ide zaszalec

Gość hgvvkklknjl
słabizna, wiem że jest 9 rano ale mógłbyś bardziej wysilic szare komórki:P

Gość hgvvkklknjl
Ok,ide pod kosciol. Moze uzbieram na czekolade z biedronki. Wczoraj znalazlam na smietniku butelke po szampanie,naleje do niej wody i bede szla po osiedlu udajac pijana. Niech wszyscy widza jaka ja szalona hihi

Gość hgvvkklknjl
gdy nastanie zmrok zakładam na twarz pantalony ciotki meza wuja babci brata Gwidoniny i niczym czarna jak łonowce mojej dziewczyny pantera przyczajam sie w parku. naprezam wszystkie miesnie w oczekiwaniu zaciskajac zwieracze poniewaz emocje biora gore:classic_cool: w koncu pojawila sie ona!! ruda, miękka o przenikliwym spojrzenu!!! przyczailem sie i zwinnie zaatakowalem wiewiorke. misja wyukonana! kasztan jest moj!

Gość hgvvkklknjl
ostatnie jest zajebiste:D

Gość dfafbiajaga
ajaj dobrze ze macie ten jeden dzien w roku w którym możecie się odpicować do pracy a faceci będą nad wami skakać bo w pozostałe dni w roku to wy musicie zapierdalać i podawać nam piwo! :D 🖐️

akurat podawanie piwa to nie jest jeszcze takie najgorsze zajęcie ;) ja nawet czasem je sama kupuję dla niego :)

Zaraz jadę na uczelnię, a jak wrócę to będę się uczyć bo jutro ciężki dzień więc nic ciekawego :P Może mój facet wpadnie na chwilę z życzeniami, bo dostał zakaz kupowania prezentów.

Gość uczyć sie i do garów
🖐️

Gość niezła foczka z Ciebie
usłyszałam od kolegi z pracy - to komplement ??

Gość jestem bardzo ciekawa co too
ja w sobote wybralam sie na impreze na ktorej byl pokaz tanca erotycznego w wykonaniu pana :) moze wie ktoras jaki to utwor w tle? http://www.wrzuc.to/C6eBjI.wt