Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate86a

co zrobić jeśli facet stale odwołuje spotkania?

Polecane posty

Gość kate86a

Witajcie dziewczyny, mam taki problem i nie wiem kogo się poradzić. Mieszkam i studiuję w różnych miastach, ale średnio co 2 tygodnie przyjezdzam do mojego rodzinnego miasta na parę dni. Od jakiegoś czasu umawiam się tam z pewnym chłopakiem. Spotkaliśmy się już z 3-4 razy, ale od pewnego czasu on stale odwołuje nasze spotkania. Żal mi trochę ponieważ jestem w mieście tak rzadko a zależy mi na tym zeby sie z nim widziec. 2 tygodnie temu odwołał bo był chory (moze rzeczywiscie), pare dni temu również bo niby nie wyrobil sie, a wczoraj co bylo szczytem wszystkiego na 30 minut przed moim wyjsciem bo nie zdazy czegos zrobic do szkoly. Chcialabym sie troche z nim pospotykac ale jaka mam pewnosc czy nie wystawi mnie po raz czwarty? dziwne to dla mnie poniewaz on do mnie stale pisze - prawie codziennie i sam proponuje spotkania ktore potem odwoluje Co myslicie? Jak mam sie zachowac jak sie dzis do mnie odezwie pewnie czy jestem zla? Szczerze to jestem bardzo zla bo wczoraj az nie moglam w to uwierzyc ze jest az tak bezczelny ze odwoluje na pol godziny przed...

Gość dojrzała wiekowo
jak się do ciebie znowu odezwie i zapyta czy jestes zła to odpisz mu rowniez pytanie " a jak myslisz?" nie prowadź żadnych dyskusji i tyle, a jak znowu zproponuje ci spotkanie to odpisz że "sory ale nie wyrobie sie jestem juz umowiona" gdziekolwiek,wymysl coś,jakąś kolezanke albo ciotkę, niech on zabiega o spotkanie,ukręc mu nosa!

Gość kate86a
Dzięki za odpowiedź. Jestem pewna ze w najblizszym czasie o to zapyta.. wiec tak mu napisze a potem juz nic..

Najwyraźniej Mu nie zależy. Może znudziły Mu się spotkania, bo za każdym razem jak przyjeżdżasz jesteś dostępna i chcesz się z Nim zobaczyć. Wykorzystaj może chwyt, który jest znany jak świat- następnym razem Ty odmów, mówiąc np. że masz coś do zrobienia albo, że będziesz zajęta (nie mów jakie masz plany, tylko daj Mu trochę do myślenia). Zobaczysz, że wtedy zacznie Mu bardziej zależeć. Kobieta nie może być dostępna na każde zawołanie faceta. Facet lubi zdobywać... im bardziej się z Nim droczysz tym bardziej go do Ciebie ciągnie :) Ale to jeszcze zależy na jakim etapie jesteście, czy to coś poważnego czy po prostu lubicie ze sobą spędzać czas, czy jesteście parą czy przyjaciółmi, czy Ci na Nim zależy, czy może spotykasz się z Nim z nudy? Powinnaś sama ocenić ta sytuację i zdecydować co zrobić. Powodzenia :)

Gość Kikakikka
ja tam bym mu odpowiedziala ze tak jestem zla bo po raz kolejny cie olał i ciekawe czy jemu byloby milo, powiedz mu ze jak nie chce sie spotykac z toba to niech ci to powie a nie jakies gierki prowadzi smieszne i dzxiecinne

Gość kate86a
Nie no nie ma jeszcze między nami jakiś bliższych relacji. Wiem, że powinnam go olać następnym razem, ale wiecie jak to jest - szkoda mi czasu, bo jeśli go oleje do spotkam się z nim dopiero za miesiąc a to bardzo długo.... ehhh chyba będę musiała zacisnac zeby to wytrzymać...

każdemu się to niestety zdarza :( faktycznie bardzo dziwne że sam pierwszy pisze a potem odwoluje. Miałam podobną sytuację i z doświadczenia wiem że mimo to, nie wróży to nic dobrego. Jak najszybciej zapomnij o nim , choć wiem że to trudne :)

Gość kate86a
Po prostu nie wiem jak mam się teraz zachować, żeby moze juz wiecej tak nie robil.....olac go calkiem i nie odpisywac przez jakis czas czy nagadac?

Gość naatalkaaa
Ja bym napisała wprost co o nim myślę.

Gość GoodDexter
Poprostu go olej, nad czym sie tu zastanawiac