Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marteczka000

Dzień Kobiet kwiaty

Polecane posty

Gość marteczka000

witam mój facet z którym mieszkam od 5 lat pod jednym dachem, wysłał dzisiaj do kolegi , który prowadzi kwiaciarnie smsa o treści "zrób 2 bukiety , jeden większy taki bogatszy , bo wiesz to dla mamy" cholera smutno mi, jak byście się kobiety czyuły jakbyście odczytały taką wiadomośc, on oczywiście nie wie, że widziałam tego esa. :(

Gość wajola
smutne. Jesteś z facetem, dla którego najważniejszą kobietą zawsze będzie mama :/ nie zazdroszczę.

a po jakas cholere czytasz jego smsy??!!?? to raczej jemu powinno byc zle, ze ma taka dziewczyne

No przykre. Moj wogóle nie pamieta o Dniu Kobiet.. a smutne to. Nie przejmuj sie... to nie koniec świata.

Gość ja go lubie
moj ani jednego mi nie da!:( To jest gorsze..mowi ze ma zajecia i nie ma kiedy,no zesz kurwa..nie ma czasu

ja go lubie- Moj tez ma zajecia i niestetety nie moze sie ze mna zobaczyc bo jest na uczelni.. coż, życie.

Robisz z igły widły.Poza tym nie czyta się cudzych smsów:()

Gość marteczka000
Olga nie cudzych , bo to mój facet , poza tym on tez moje czyta :P Możecie sobie odbierać to jak chcecie , ale dziwnie się z tym czuje, to nie ja jestem najważniejsza tylko mamusia :(