Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pitagoras_pl

prezent dla KOBIET na Dzień Kobiet :)

Polecane posty

Przygotowaliśmy NIESPODZIANKĘ dla wszystkich KOBIET (małych i dużych :), a mianowicie DARMOWE kody do Testu IQ !!! Wystarczy, że bezpośrednio pod tym postem wpiszecie hasło "Dzień kobiet" oraz swojego maila (jeżeli nie jesteście zalogowane/zarejestrowane). Bawimy się również na innych portalach społecznościowych. Do wszystkich bawiących się z nami kobiet, wyślemy dzisiaj kody po godz.18 !!! Miłego dnia!

Widzę, że temat został przysypany innymi, zatem odświeżam i zapraszam do wieczornego rozwiązywania Testu IQ :)

można się sprawdzić, a przy tym być anonimowym - nikt nie wymaga wpisywać się na listę imiennie :) p.s. w jaki sposób można na kafeterii wysyłać do kogoś prywatne wiadomości bądź się z nim skontaktować?

Robiłam sobie profesjonalny test i zupełnie mnie on usatysfakcjonował. Nie będę przepłacać:)

chyba się nie zrozumieliśmy :) chciałem wysłać DARMOWY KOD do testu, który się wpisuje po zrobieniu testu, tak jakby się go otrzymało SMSem. Nie nakłaniam do zakupu, chociaż uważam, że 1zł to i tak niedużo :) tak czy siak, wiesz w jaki sposób można wysyłać prywatne wiadomości na kafeterii? (nie zamierzam Ci już niczego wysyłać, skoro nie chcesz)