Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkaolkaolkaolka

przejeban.....

Polecane posty

Gość olkaolkaolkaolka

jaka ja jestem glupia. nie wiem co zrobic :-O wzielam przed chwila telefon brata i weszlam w jego wiadomosci, chcialam napisac cos z jego telefonu, ale cos tak nakombinowalam ze wyslala sie wiadomosc ktora mial pewnie wyslac do dziewczyny ale chyba nie poszla dlatego zapisala sie w roboczych jako nie dostarczona i przed chwila patrze przychodzi raport, a ona odpisala: co nie mozesz? jak on sie o tym dowie to bedzie jazda... to bardzo nerwowy czlowiek :-O co robic? nie chce sie przyznac

Gość olkaolkaolkaolka
jem kupe, to pomaga :O

Gość olkaolkaolkaolka
ale przerabane jak on sie o tym dowie to bedzie katastrofa, chcialam wyslac wiadomosc i cos mi sie nacisnelo a ze ten telefon jak mowil troche mu sie zawiesza to naciskalam na zmiane pare przyciskow i lipa wyslallo sie cos tej dziewczynie :-O

Gość olkaolkaolkaolka
mam nadzieje ze czasem siedzi na kafeterii :-O

Gość olkaolkaolkaolka
zapomnialam wziac dzisiaj tabletki... ale bedzie jazda mama mnie zabije, brat mnie zabije mrówki mnie zjedza!!! aaaaaa

Gość olkaolkaolkaolka
ale smieszne...

Gość olkaolkaolkaolka
myślicie że jak zrobię bratowi loda z połykiem to mi przebaczy?

to zobacz w wysłanych co to za wiadomość była.. może zadzwoń do niej szybko i sprostuj całą sytuację.. i poproś by nie mówiła jemu o tym.. powiedz, że to Ty komuś miałaś wysłać a przypadkowo wysłałaś na jej numer.. w sony ericssonie jest taka opcja że można wysłać smsa do ostatniej osoby do której się pisał wcześniej..

Gość olkaolkaolkaolka
ja jeszcze jej nie poznalam, poza tym glupio tak ja mam 24 lata co ona sobie o mnie pomysli, powie ze mu grzebie bez pytania w telefonie i co to za rodzina... poza tym jestem pewna ze ona i tak by mu o tym powiedziala. a wtedy byla by jazda, wykasowalam smsa ktorego przyslala i chyba zrobilam blad

Gość olkaolkaolkaolka
no rzeczywiscie, nie znam jej i gorzej jesli to jakas zazdrosnica ktora zacznie miec jakies podejrzenia ze moze kreci z jeszcze jedna i zamiast wyslac do tej drugiej to wyslal smsa do niej... pomysleliscie o tym moze z nim jeszcze zerwie... :-O