Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Laptoch

Co o tym sadzicie?

Polecane posty

Witam serdecznie. Bardzo dziękuję za zainteresowanie naszą ofertą pracy. Nasza spółka zajmuje się branżą IT. Szukamy osoby na stanowisko osobistej asystentki prezesa. Wynagrodzenie na początek 8260 zł brutto oraz szkolenia. Proszę o przesłanie do nas na adres a@gmail.com pełnej aplikacji która zawiera CV, oraz zdjęcie całej sylwetki. W temacie e-maila proszę wpisać swoje imię i nazwisko. Po przesłaniu aplikacji proszę KONIECZNIE o kontakt na skype na wideo konferencji Nick Pozdrawiam

co sądzicie o tej ASYSTENCE takie pieniadze za niby zwykle siedzenie przy biurku?

Niezła kasę ci proponuja, co to za firma? Ale cos mi tu nie gra... żeby sie nie okazało potem, że to jakaś firma krzak...

Ale autorka chyba nie podała maila, jakiego oni jej w wiadomości podali, bo chciała, żeby byli anonimowi dla nas czytających... Przynajmniej ja tak to zrozumiałam... ale jeśli a@gmail.com to jest ich adres, to gołum okiem widac tu jakiś przekręt... jeszcze ten skype z kamerka?? co najmniej zastanawiające...

KONIECZNIE o kontakt na skype na wideo konferencji Nick TU mi nie pasuje forma kontaktu na skype? to mnie dziwi. wlasnie sprawdzam w necie czy maja strone..no wlasnie nie maja firmowego maila.

rozumiem ze robi casting za takie pieniadze ale sylwetka..GG PODANE PLUS SKYPE?!I o czym bede rozmawiac o swoich kwalifikacjach?

Pogadac mozesz :) nic nie tracisz... no mi z ta sylwetka tez cos nie gra... choć wiadomo, każdy chce mieć atrakcyjna sekretarke :)