Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Calluna79

Ocencie moja bizuterie - czy to sie sprzeda?

Polecane posty

Wiem, na ilosc i cene zazwyczaj patrza na Allegro :) Nie zostalo mi juz za wiele, doslownie pare sztuk. Sprzatan i pozbywam sie rzeczy juz od zeszlego roku. No zobaczymy. Ale sprobuje wystawic jak mowicie :) tylko mi sie skoncza aktualne aukcje.

Gość mrongen
to jest boskie: http://zapodaj.net/580d0477d209.jpg.html miedziany drucik wygląda strasznie tandetnie, niewiele osób będzie chętnych założyć coś takiego, nawet dlatego, że ciężko to skomponować z ubraniem proponuję ci, żebyś znalazła inne grono odbiorców masz talent, musisz jedynie nad nim popracować stwórz stronę autorską daj więcej koloru, bo twoje prace wyglądają smętnie i nie używaj tego paskudnego drutu fajnie wykonany (taką techniką) wisiorek może kosztować spokojnie 40-100 zł i jestem pewna, że odbiorca się znajdzie

Gość myślę
a mnie się podoba ta miedź=) niestety jestem bez kasy :( Widze rudowłose kobiety ,lub czarnowłose opalone, z taką biżuterią...Do ubrań -białych zielonych ,niebieskich czarnych brązowych...mnie się podobają :D

Gość a mninie
a mi sie na prawde strasznie podobają! biżuteria jest bardzo ciekawa, ja bym kupila gdybym miala allegro.