Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KCK

Duży problem z współżyciem...

Polecane posty

Gość ...hmmm..
a z tym palcem to był sobie darowała ;)

Gość u kidding?
Jak nie zrobiliście tego w noc poślubną to powinniście odbyć bardzo poważną rozmowę i po tygodniu już być u seksuologa. Jeśli Ci się nie chce współżyć to olej to jak przez poprzednie 2,5 roku. W innym wypadku pokaż że masz jaja i idźcie do lekarza (skoro inaczej się nie da).

Gość kkkkkkkkkm
akurat mówiłam poważnie...

Gość kaj idziesz
No wiemy , że mówiłeś poważnie ale taka porada to na hooj się nadaje.

Gość annet
związek nie ma ważności jeśli nie doszło do jego konsumpcji.....;)

Gość ...hmmm..
no tak, w zasadzie nie są małżeństwem.. chyba KCK nie chce naszych porad, cóż... powodzenia i dzikiego seksu z Żoną ;)

Gość a proposs
kkkkkkkkkm, laska KCK ucieka nawet jak ją gościu za cycka złapie a Ty chcesz żeby wkładał palca i pytał czy boli. Weź no się chwilę zastanów.

Gość ...hmmm..
obawiać się można że miała bardzo przykre doswiadczenia albo widziała coś takiego

Gość a proposs
Myślę, że to morze być kwestia wychowania. Rodzice (mama szczególnie) wychowali ją w przekonaniu, że seks to coś złego i jest niemiłym obowiązkiem dodawanym do małżeństwa.

Gość kkkkkkkkkm
chodzi o to żeby ją do pieszczot przyzwyczaic. Przeciez na pewno już w trakcie narzeczeństwa mieli intymne sytuacje. do cholery, to nie sa obcy ludzie tylko malżeństwo :O

Gość annet
takie problemy należy rozwiązywać samemu i nie szukać takiego właśnie rozwiązania na forum....

Gość a proposs
No ale KCK pisał, że jest prawiczek i nawet cipci nie widział to skąd on ma wiedzieć co gdzie i jak dotknąć i w ogóle jak to wszystko wygląda live. On w takiej sytuacji jest bardziej zestresowany niż ona.

Gość kkkkkkkkkm
w innym poście pisze że nie jest prawiczkiem. "Nie jest to prowokacją. Ja wcześniej byłem już z dziewczyną... Ona ponoć nie. Ja mam 23 lata, ona 20. I ktoś się podaje pod moim nickiem..."

Gość u kidding?
nie no kkkkkkc ma rację. Chodzi mu/jej o metodę małych kroczków. Jeśli autorze boisz się seksuologa to poczytaj w internecie o problemach pierwszego stosunku (google), najlepiej z żoną. Jeśli jeszcze tego nie zrobiliście to z pewnością Wam pomoże. Jak ktoś słusznie zauważył to małżeństwo nieskonsumowane nie jest małżeństwem, ale w tym wątku nie o to chodzi bo autor nie chce rozwodu tylko seksu. Powodzenia w powolnym zdobywaniu wyżyn. do metody kkkkkkc dodałbym bardzo namiętne całowanie. Tobie może się wydawać to mało podniecające, ale kobiety potrafią tak się nieźle rozpalić, czasem nawet...

Gość a proposs
"byłem z dziewczyną" co może znaczyć: byłem w sklepie, w kinie, na mszy, itp..., może jedynie się całowali. Wnioskuję że jednak jest prawiczkiem, znaczy nie miał przyjemności że tak powiem, penetracji.

Gość annet
u kidding masz rację, mądry człowiek z Ciebie

Gość a proposs
"autor nie chce rozwodu tylko seksu" Jedno z drugim jest mocno powiązane. Jeśli weźmie rozwód z obecną żona to z inną kobieta będzie miał seks :-)

Ludzie ludzie - żal mi Was. chłopak liczy na jakieś porady, wsparcie itp. szkoda słów. jak nie chcecie pomóc to nie przeszkadzajcie. Książke poczytajcie lub coś w tym style.Do szkoły uczyc się.

Gość ...hmmm..
:D:D szkoda trochę KCK że traci tak wiele nie bzykając się. No nie czarujmy sie ale dobry seks to podstawa udanego małżeństwa, oprócz całej reszty typu miłość, wierność, szacunek itd Jak 23letni chłopak wytrzymuje bez seksu?????? niewyobrażalne dla mnie. Mając, zakładam, ponetną, młodą żonę u boku w pościeli

Gość ...hmmm..
sarenka - jak mu radzic skoro sobie poszedł?? tak zobie gdybamy między sobą ;)

Gość annet
Ja już się wystarczająco wyedukowałam....tak bardzo, że wiem iż po kropce piszemy wielką literką Syrenko kochana ;*

Gość annet
myślę, że KCK poradzi sobie ze swoimi problemami, potrzebuje jedynie czasu zarówno dla niej jak i dla siebie by dojrzeć.....zycie samo wszystko zweryfikuje.

Gość a proposs
Noo niezła porada. Nie ma to jak usiąść i czekać na nie wiadomo co a ciśnienie w gaciach rośnie.

Gość u kidding?
"potrzebuje jedynie czasu zarówno dla niej jak i dla siebie by dojrzeć" Są po ślubie więc zakładamy że są dojrzali Pół roku po ślubie to nie czas na czekanie. Pół roku bez seksu w małżeństwie to problem i trzeba działać. Czas był chwilę po ślubie. Jeśli żona autora tematu by nie chciała seksu to by nie wychodziła za niego za mąż (chyba tak). a teraz nie off topujmy za bardzo, bo już zapędy widać.

Gość a proposs
"Jeśli żona autora tematu by nie chciała seksu to by nie wychodziła za niego za mąż (chyba tak)" - no chyba nie. Niektóre kobiety wychodzą za mąż bo tak wypada, bo chciałyby założyć białą suknię, itp...

annet moja córka ma 6 lat i już też wie że po kropce piszę się dużą literą więc- sama rozumiesz.....

Gość annet
:) oczywiście żartowałam ale pozdrawiam Cię ciepło Syrenko :)

Gość annet
heheheh upssss......forum to pożeracz czasu więc wracam do pracy :) pozdro dla wszystkich!!!!!