Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gusia311

Majówka

Polecane posty

Gość gusia311

Cześć, słuchajcie już się robi ciepło. Fajnie byłoby gdzieś wyskoczyć za miasto i spędzić miło czas. Znacie może jakieś ciekawe miejsca?

Gość Jacek1980
Ja polecam Hotel Sielanka nad Pilicą. Z dala od miejskiego zgiełku, w sam raz na weekendowy wyjazd za miasto.

Gość gusia311
Gdzie jest ten Hotel i jakie mają atrakcje?

Gość Jacek1980
około 50 km na południe od Warszawy. Główne atrakcje to jazdy konne, spływy kajakowe Pilicą, można wypożyczyć rowery i kijki do Nordic Walking. Tak więc możesz bardzo ciekawie i aktywnie spędzić tam czas.

Gość beata001
Ja w zeszłym roku spedziłam fajny weekend w Sielance właśnie. Było naprawde super. Polecam szczególnie tym którzy kochają konie.

Gość gusia311
Super, ja co prawda nie jeżdżę konno, ale może spróbuję :) Czy prowadzą naukę jazdy konnej?

Gość brygida76
Sielanka organizuje spływy kajakowe po Pilicy, super sprawa, a rzeka i okoliczne tereny piekne. Mają stadninę koni, Spa niewielkie, ale urocze. Wokół też sa fajne tereny na wycieczkę rowerową, a sprzęt można wypożyczyć w Sielance. Spędziłam tam w zeszłym roku weekend z przyjaciółkami, więc wiem co mówię. Krótko mówiąć polecam

Gość brygida76
gusia311 napewno mają naukę jazdy, moja przyjaciółka to zapalona koniara, dlatego nas tam wyciągnęła:)

Gość gusia311
Dziekuję serdecznie za odpowiedzi. Koniecznie muszę sprawdzić Sielankę osobiście :)