Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alutkajhaghj

Czy poszłybyście do starego pediatry?

Polecane posty

Gość alutkajhaghj

Musze zmienić lekarza,ponieważ moje dzieci są ciągle faszerowane antybiotykami. POLECONO mi pediatre ktory jest juz na emeryturze,ale nadal przyjmuje dzieci, podobno nie przepisuje antybiotyków. Boje sie że lekarz nie jest na bierząco.

Gość mirella78
Myślę, ze nie zaszkodzi spróbować.

tacy starsi lekarze są lepsi niż tacy zaraz po studiach bo mają więcej doświadczenia córa do takiego chodziła i pomimo tego że wcześniak kompletnie nie chorowała natomiast teraz chodzimy do sporo młodszego (przeprowadziliśmy się) i i córa i syn ciągle na antybiotykach bo na durne zapalenie gardła już antybiotyki ehhhh

Mój Synek od kiedy się przeprowadziliśmy chodzi do starszego Pana Doktora - przemiły Pan, fakt że synek mi nie choruje, raz byłam u doktora po tabletki na robaki bo mi synek zgrzytał ząbkami - wizyta prywatna w domu Pana Doktora trwała 40 min, musieli najpierw nakarmić psa, dać kotu mleko, pozwiedzać ogrod, potem umyć rece, zjeść ciastka - myslałam ze tylko raz nam się tak trafiło, ale ostatnio byłam bo Syn coś mi kaszlał - dostał pyrosal i herbate i prezent - domowe maliny w cukrze :D Pan Doktor ma mega cierpliwość do dzieci, naprawdę lekarz z powołania.. ja sobie bardzo chwale, i mimo ze planujemy powrot do naszego rodzinnego miasta to napewno w razie potrzeby bede wozic Syna 30km do Tego Lekarza :D wiem ze coraz więcej osób do niego juz przychodzi..

Gość po pierwsze
Ja też uważam, że starszy jest nawet lepszy niż te siksy młode. Taka młoda/młody wykazać się chce i wymyśla czortostwa, a dziecku nic nie jest ( u mnie tak było ). Zmieniłam lekarza i juz dużo spokojniej podchodzi do pewnych kwestii. Co nie znaczy lekcewazy. Po prostu nie panikuje a przez to i ja i moje dziecko jesteśmy spokojniejsi.

ja tez mam starszawą Panią Doktor. Jest grubo po 60-tce, co chwile lata na jakies szkolenia, jak nie wie, to kieruje na konsultacje i nie daje antybiotyków:)

Gość pani pediatra do której
chodzę z córką (prywatnie) ma na oko z 50lat. Gabinet u niej zawsze pełny a przyjmuje 6 dni w tygodniu i nie odmówi wizyty poza godzinami u siebie w domu. Antybiotyk dostaje w razie konieczności. Ostatnio zaleciła leczenie syropem z lipy i z cebuli i flegamine, ale niestety było już za późno na takie leczenie i musiałam dać antybiotyk.

Gość alutkajhaghj
Ten lekarz ma grubo ponad 70lat :) Mi pomógł jak mialam 1,5 roku-mialam zapalenie jamy ustnej ze wrzodami, zapisal lek ktory po paru dniach tak pomogl ze zostalam wyleczona,natomiast mojego szwagra wyleczyl z choroby co mogl nawet umrzec,ale to bylo 28 lat temu. Dlatego ide tam dzisiaj,dzieki za odpowiedzi!!!macie racje!