Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdjęcie wybór

ZDJĘCIA

Polecane posty

Gość zdjęcie wybór

dziewczyny trochę moż enie na temat ale mam pytanie chciałam wywołac większa liczbę zdjeć dla dziecka dokąłdnie 110 szt. i tak szukam po necie gdzie najtaniej znalazłam na ROSSMANIE że mają promocję ale tam podaja format 10 X ok. 15 co to znaczy ...ile w rzeczywistości ma takie zdjęcie wymiaru? zawsze zamawiałam zdjecia w formacie 10X15 (gdzie indziej) a coś mi się obiło o uszy że rossmen ma nieco inny wymiar tzw. 10 która z Was rozbiła zdjęcia u nich i czy jest ten jeden bok dużo mniejszy od 15 cm? czy w albumie "odczuje" różnicę?

Gość cholerny swist1
nie radzę w ross. może to zależy od miejsca ale moje miały kiepską jakość. Zobacz może w Saturnie

Gość belle bella
lepiej idzdo jakiegos zakładu fotograficznego tam teraz w dobie zdjec cyfrowych maja często promocje i albumy dorzucaja bo maja mało zlecen ja ostatni wywoływałam250 fotek i gratis mi wywołali 80 fot + dostałam dwa albumy

Gość zdjęcie wybór
ok dzięki za radę bo w sumie jak obliczyłam zaoszczedze jakię 16 zł (no akurat na album by było ;) ) ale jeśli jakośc i wymiar jest inny on normalnie przyjętego to chyba sobie odpuszcze