Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Dzień mężczyzny.

Polecane posty

Czy to prawda, że 10 marca jest dzień mężczyzny? Coś kupować? Kobiety dostają kwiaty, a facet?:P

Raczej nie skorzystam, a tym bardziej nie skorzystałby On. :P

Gość gość
Nie wiedziałam :P

Wpisałam z ciekawości w google i wywalilo mi właśnie taką datę. :) Uśmiechniętą, miłą, kochaną kobietę ma na codzień. Co do lalek, sztucznych pochw itd, rozumiem przesłanie, ale na brak sexu też On nie narzeka, jak już to odwrotnie. ;)

Gość facio z dużym p
i do tego z wilgotną muszelką, i jakby do tego mogła przynieść piwko i zrobić mi dobrze :)

Heh, faceci. Mój nie lubi piwa. :P

To jak, jest dzien mężczyzny czy nie ma?

Gość weki smakołyki
Jako facet odpowiem: Zazwyczaj 10 marca się nie praktykuje, więc już masz + za pamięć; ja osobiście chciałbym np.: 1. wyskoczyć z dziewczyną gdzieś na miasto i poszaleć jak dzieci (wersja najtańsza, wydatek jak na każdą inną impre, czyli max 100zł); 2. możesz też ewentualnie kupić szampana, jakieś fajne przebranko (pielęgniarka, pokojówka) i zrobić mu rozrywkowy wieczór ;) (wersja równie tania, kwestia szybkiego kupienia czegoś na allegro, razem z szampanem max 150zł); 3. ewentualnie, jeśli chłop jest bardziej praktyczny, możesz kupić jakiś trunek, np Jack Daniel's, do tego narobić lodu i wziąć go do jakiegoś wynajętego na noc hotelu (razem ok 200-250zł); 4. znając hobby swojego gościa wykupić mu jakiś prezent tematyczny na tych stronkach, co można wynająć jakieś ferrari na torze czy tam inny lot szybowcem (tu koszt zależny od tego co wybierzesz); Pamiętaj, że faceci nie tak często dostają prezenty jak kobiety, więc np. 2 piwka czy flaszka to nie najlepszy prezent na taką okazję. Jak masz dać jakiś badziew, to lepiej nie dawaj nic i zaserwuj mu gorrrrrącą, wspólną kąpiel...