Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosi Sie Prosi

Leczenie opryszczki . Boli, swedzi, i jest wielka starsznie ;/

Polecane posty

Gość Prosi Sie Prosi

wyskoczyla mi zaraz pod dolna warga ust. Bardzi czesto mi sie pojawia , ale teraz to juz przesadzila, jest bardzo wielka i cholernie boli jak mowie, lub jem ;/ Czy ktos z was mial, lub ma podoby problem ? Czy sa jakies tabnletki na recepte -pytam bo moze ktos takie dostal . Bo nie wiem czy mam sie wybierac z tym do lekarki, ktora jest starsznie niemila;/ Jakie macie sposoby na wmiare szybkie pozbycie sie tego swinstwa ? Ja zawsze uzywam plastrow, ale tera zto chyba one nawet rady nie dadza

Gość ja mam taki problem
przy kazdym rpzeizebieniu, zmeczeniu itp wyskakiwala mi opryszczka. Powinnas lykac witaminy i skrzyp polny mi wlasnie skrzyp polny i capivit A+E pomgaly i opryszczka wyskakiwala mniej. Dodatkowo polecam plasterki na opryszczke, sa drozsze od masci ale opryszczka tak nie boli i o wiele syzbciej sie goi no i co najwazniejsze wyjdzie ale nie taka duza jak gdy tych plastrow nie uzyjesz. Ja zawsze je nosze rpzy sobie i gdy tyko czuje ze opryszczka wychodzi to je naklejam i po 2 tyg nie ma sladu a normalnie to mi sie z poltora miesiaca goila. Teraz dermatolog przepisal mi heviran, bierze sie go jak opryszczka wyskoczy . Wiec gdy nastepnym razem mi wyskoczy to od razu zaczne go lykac. Tez sie wybierz do dermatologa bo do niego nie trzeba miec skierowania.

Gość gość
mam ten sam problem. od dzieciństwa często pojawiają mi się opryszczki, nawet na twarzy. najlepsze są na to tabletki heviran :)

Gość tejks22
wystarczy, że do walki z opryszczką wybierzesz odpowiedni lek. dla mnie takim lekiem są tabletki Heviran. bardzo szybko pomogły mi w pozbyciu się tego brzydkiego problemu i teraz mam już spokój na długo od opryszczki.