Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana żona

mam problem ,proszę o pomoc

Polecane posty

Gość załamana żona

Mam problem i nie moge go sama rozwiązać zakładałam już tu temat ale niestety tylko mi dowalali mam nadzieje że tym razem trafie na kogoś normalnego kto postara się mi pomóc:(

Gość ja po prostu taki jak Ty
Może ja spróbuję?

Gość GoodDexter
Służe pomocą

Gość załamana żona
mam taki problem gdyż podejrzewam swojego męża o zdrade nie mam żadnych dowodów na to .Tylko tak mój mąż pracuje jako budowlaniec dodam ze jego zachowanie się nie zmieniło ale był pewien czs kiedy zaczął się kąpać codziennie zawsze wypachniony wychodził rano do pracy .po pewnym tygodniu to wszystko sie zmieniło kąpie się co drugi bądż nawet co trzeci dzień nie perfumuje się już tak . niby błache powody ale mnie to zaniepokoiło dodam że jestem niesamowitą zazdrośnicą . no i jak on zmienił swoje zachowanie tak i zmienił zachowanie w stosunku do mnie prawie ze sobą nie rozmawialiśmy .niewiem czy to dlatego że mu wiecznie wpierałam tą zdrade i miał dość i przestał być dla mnie miły czy dlatego że to zrobił

Gość załamana żona
Ah nie dodałam ze swoje zachowanie zmienił do mnie w tym czasie jak i zaczął się rzadziej kąpac .nie odzywał się do mnie wogule traktował mnie jak powietrze

Gość GoodDexter
Najgorsze co moze byc to ciągle podejrzenia i wmawianie czego czego nie ma, znam z autopsji, bardzo mozliwe ze ma tego dosc i chce w ten sposob dac ci cos do zrozumienia

Gość załamana żona
Ale właśnie dlaczego akurat teraz kiedy ja jestem taka od ślubu. pytałam sie go o to ale zaprzeczył ale facet nigdy nie przyzna sie do takiego błędu.

Gość załamana żona
wiem ze w tym mieszkaniu co pracuje w tym czasie niby nikogo nie było ale nawet gdyby był czy to możiwe że w tydzień czasu by mi to zrobił. przecież żeby to zrobić na trzeżwo to trzeba się troche poznać ,no bynajmiej ja tak myśle ale inni moze nie.

Gość GoodDexter
roznie mozna to nazwac, wypalenie, zmeczenie materiału, ale moze po prostu wydaje ci sie ze cos jest nie tak (kąpiel nie jest zadnym wyznacznikiem) i musze zadac intymne pytanie, współżyjecie?

Gość GoodDexter
jesli chodzi o zdrade to nie zna sie dnia ani godziny...

Gość załamana żona
No właśnie tu się nic nie zmieniło jest wszystko oki ale dręczy mnie ten czas niesamowicie .i niewiem czy ja poprostu juz mam bzika na tym punkcie czy faktycznie coś było . wiem że on mnie kocha choć ostatnio mi tego nie mówi bo twierdzi ze to nie ma sensu bo ja i tak mam swoje w głowie i ze on nie musi tego móic bo pokazuje to swoimi czynami pracując na nas.

Gość omg!
No robisz z igły widły poważnie nie masz większych problemów lub spraw do załatwiania pewnie siedzisz w domu i z nudów Ci się wkręca. To, że się rano mył i perfumował nie znaczy, że za raz dla panny. Może nie wiem szef przyjechał, jakaś inspekcja lub po prostu chciał coś zmienić co nie wolno? A jak kobieta np. farbuje włosy to znaczy, że zdradza a jak wraca do poprzedniego koloru to znaczy że koniec romansu? Zwyczajnie mu się znudziło to perfumowanie bo może wolał dłużej pospać czy coś. I jeszcze jedno jak mu ciągle będziesz zdradę wmawiać bez powodów lub dowodu to Cię zdradzi na 100% bo jak i tak tak myślisz i ciągle go zadręczasz to w końcu dojdzie do wniosku, że po co ma być wierny jak i tak myślisz, że tak nie jest i wtedy będzie płacz i uświadomisz sobie jakich pierdół się czepiałaś.

Gość załamana żona
to właśnie wiem on niby twierdzi ze nie po to rodzine zakładał zeby teraz takie rzeczy robic ale człowiek czasami robi to pod wpływem impulsu.Bardzo się ciesze że choć ty mnie wysłuchałaś i piszesz co myślisz bo ja tu nie mam z kim pogadac i sama się tym zamęczam.

Gość załamana żona
omg! niby masz racje ale ja sie tak potwornie boje zdrady ze to mnie zabija i tak jak piszesz ze jak będe mu wpierac to wkońcu to zrobi no i właśnie tego sie obawiam ze mi to zrobił

Gość załamana żona
GoooDexter juz uciekłaś a tak mi sie fajnie z toba pisało

Gość omg!
Nie dręcz się proszę i nie zamęczaj powodów może być tysiąc. Mój mąż od jakiegoś czasu kupił sobie bardzo ale to bardzo hmm...jak to ująć intensywne perfumy. Zwróciłam na to uwagę a on mi powiedział, że to ostatni "krzyk mody" u niego w robocie wszyscy takie mają i się pachnił :) po tygodniu mu się znudziło bo "wszyscy tak pachną" i przestał. Nie męcz go też o te zdrady tego i tak nie przewidzisz i nie unikniesz co ma się zdarzyć to się zdarzy a Ty tylko taką gadką oddalasz go od siebie bo czuje się kontrolowany, wie że mu nie ufasz a to boli itp więc to nie jest dobre rozwiązanie.

Gość GoodDexter
po prostu uspokuj sie, nie mysl o tym tyle i zobaczysz co bedzie sie dzialo, pamietaj im wiecej nad tym tozmyslasz tym bardziej sie nakrecasz niegatywnie, ps.jesli moze to urozmaić wspolzycie :P kazdy facet to doceni :P

Gość kakkaalicjakak
Ja bym radzila isc do psychologa bo ewidentnie masz ztym problem. Tylko szybko zeby nie bylo juz za pozno i on cie nie zdradzi bo jej powodem moze byc wlasnie zaborczosc

Gość załamana żona
Wiem ze mam z tym duży problem i faktycznie jest tak ze im dłużej myśle to bardziej sie nakręcam .wiem że facet ktury zdradza zachowuje się całkiem inaczej ale on wie że ja jestem strasznie zazdrosna i może nie daje tak tego po sobie poznac .a no i o to chodzi ze teraz juz nie mam czego obserwowac bo jeżeli ta dziewczyna tam było tu juz wyjechała bo ona była w czasie ferii.

Gość GoodDexter
Nie masz najmniejszego dowodu ma jakakolwiek zdrade wiec nie ma sensu zeb go podejzewac, naprawde odpusc sobie meczysz tym siebie i jego

Gość omg!
Zauważ, że sama piszesz "jeśli tam była" czyli nie wiesz czy coś w ogóle było pamiętaj, o prawie domniemanej niewinności czyli jeśli się komuś czegoś nie udowodni bądź sam się nie przyzna jest niewinny. Oskarżeniami bezpodstawnymi można krzywdę zrobić. A pomyślałaś w drugą stronę? Co jeśli Cię nie zdradza a Ty ciągle sobie to wmawiasz, niszczysz swój związek bez powodu. W końcu nie wytrzyma psychicznie i odejdzie bo jak mu ciągle coś zarzucasz a on jest niewinny? Pomyśl chciałabyś tak żyć, żeby ktoś Tobie wmawiał coś co nie miało miejsca? Ile byś wytrzymała, ile nerwów natraciła i zdrowia warto tak się zadręczać?

Gość załamana żona
Właśnie wiem ze to go już męczy .wiem ze żle robie ale te moje myśli są straszne nie potrafie sobie z nimi poradzić. wiem ze wkońcu odejdzie bo juz raz chciał ale ubłagałam ostatniz szanse i wiem ze drugiej juz nie bedzie . ja poprostu jestem strasznie chora na tym punkcie.

Gość kurkum
Czytam to i jestem w szoku bo jak bym widziała siebie nic tylko szukanie zdrady na każdym kroku .Ale z tym co piszesz to faktycznie jest za mało dowodów żebyś mogła go o to podejrzewać .a jak się wam układa tak w życiu?

Gość załamana żona
Różnie bywa jak to w życiu raz jest dobrze raz żle wiem ze dzieci to kocha nad zycie niewiem jak jest ze mną .ale czuje ze jest już inaczej jak było .Niewiem czy go bezpodstawnie osadzam ,czy tez jest to prawda .kurcze tak ciężko z tym zyc tak strasznie się boje ze mugł to zrobić .

Gość kobietka po 30
uwazam ze jak ma zdradzic to moze sie to wydarzyc wszedzie ..szukanie dziury w całym obarczanie sie..jest bez sensu...a takie wieczne kombinowanie ze cos sie zmienilo..mozna od tego oczalec ...masz powody by tak myslec ale powazne a nie mycie sie meza ???