Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemy z 8letnim synem

Moj syn jest agresywny w szkole w stosunku do kolegow

Polecane posty

Wdaje sie w bojki z chlopcami, zaglada dziewczynkom pod bluzki, jest agresywny w stosunku do kolegow ze szkoly a ja nie daje juz sobie z tym wszystkim rady, samotnie wychowuje syna wiec nie jestem dla niego zadnym wzorcem. Poprosilam najblizsze otoczenie zeby mi pomoglo, to moj ojciec pochwalil jeszcze syna a dwaj bracia chwalili sie ze rowniez tak robili tylko ze byli troche starsi. Utwierdzili go tylko w tym ze on postepuje idealnie.

Bezstresowe wychowanie... I takie skutki. Teraz to dzieciakowi w dupę nie przylejesz bo zaraz cię paragrafem rąbną.

Gość ta niedobra pupaa
Bezstresowe wychowanie... odezwała sie inteligetna inaczej..... co mysli że wychowanie bezstresowe to brak wychowania... właśnie ci bici sa potem agresywni....

No, a najgorsze jest to ze on nie ma zadnego autorytetu a Ci ktorzy bys moze powinni byc jakims autorytetem utwierdzaja go ze dobrze robi.

Gość ta niedobra pupaa
to chyba jesteście wszyscy niestety patologią.... A dajesz mu chociaz jakies kieszonkowe?

Gość POzdro i Pocwicz
Ktoś mu w końcu wypierdoli tak w kły, że się zesra i straci ząbki to się uspokoi. Nie ma się co stresować tylko zbierać powoli na dentystę.

Gość no skoro od ojca i braci
ma takie poparcie znaczy margines w genach ma:P