Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chce kupić

Jakie auto

Polecane posty

Gość nusia00224
ja sie srednio znam samochodzik męża 130tys po remontach silniczek 1,2 w miescie spala 5/100 w trasie znacznie mniej 97 rocznik własciciel drugi cena 3500

Gość GOLF
polecam Golfika II ;-)

130 tysięcy i po remoncie a co remontowałaś? bujasz coś 5 litrów w mieście. Tyle to on pali na trasie.

Gość nusia00224
nie znam sie ale moge sie dowiecziec szczegółów wiem ze rozrząd był wymieniany i amortyzatory i jakies tam pompki do paliwa jestem baba i nie znam sie :P ekonomicznie autko jesli chodzi w trase w miescie troszke gorzej

a jak blachy? rdzy dużo jest? był konserwowany? te starsze ople rdza lubiła

raczej nic dziwnego że były amortyzatory wymieniane patrząc na nasze drogi.

Gość nusia00224
rdza jest tylko na klapie bagaznika ale tylko plamka i troszke jedno nadkole mężus dbal o swoja corsunie progi są całe ;) jest to 3 dzwiowy opel

Gość darek 2781723
mam tico już 5 lat i jakoś dobrze jeździ opłaty nie drogie i pali niedużo samochód ma chyba 12 lat ale w sumie jeszcze nic poważnego nie wymieniłem kolcki hamulcowe owszem ale to normalna sprawa w każdym aucie w sumie jestem zadowolony bo za tą kasę spodziewałem się gorszego trupa i tu tico mnie mile zaskoczył nie twierdzę że jest super autem ale każdej zimy odpalał i jeździ a o to chyba chodzi.

jedyne wady tico to rdza i mizerne szanse przeżycia w wypadku. Problem to już każdego małego auta z tamtego okresu. Trochę lepszy jest matiz.

Gość darek 2781723
matiz i tico to bracia bliźniaki te same parametry tylko maskami się różnią

mylisz się tico to jest przerobiony suzuki alto. Matiz to dość głęboka przeróbka dodany wtrysk paliwa ,komputer, inna jest skrzynia biegów, przerobione hamulce na przodzie. Samo nadwozie spełnia już wymagania testów zderzeniowych ( 2 gwiazdki)

Gość Zastanów się nad toyotą yaris
należy do mało awaryjnych i tanich w utrzymaniu. Ale uwaga: nie może być to egzemplarz poflotowy (używany jako firmowy) gdyż bywają okrutnie zajechane i bite.

Gość darek 2781723
wiesz co daj spokój to koreańskie autka praktycznie spełniające minimum leciawe w użytku i bez klasy blachy te same bez crash testów wogóle o czym tu mówić w sumie oba to porażka

tylko że autorka podała cenę 3 tysiące. Za 3 tysiące nie kupi przecież toyoty yaris. Za tą kasę nie ma co wybredzać w stylistyce. Ważne żeby jechało i się nie psuło. W tej cenie koreańskie auta dobrze wypadają spory wybór możliwość kupienia auta nie wykończonego.

darek prawie wszystkie auta z lat 90 słabo wypadają w testach zderzeniowych. Po prostu wtedy firmy motoryzacyjne do tego nie kładły nacisku.

Gość Kapselko, ale wg Motoru Matiz
ma 3 gwiazdki testowe. Ale warunek: jak kupić to w wersji top czyli z poduchą i abs.

a tico jak dobrze pamiętam miało zero to samo z seicento. Trochę jest matizów z poduszką powietrzną. Wersji top to już raczej mało było sprzedanych.

Gość micra k11
polecam. jak trafisz na dobry egzemplarz ( uważaj, żeby nie był po nauce jazdy) to będziesz naprawdę zadowolona

Gość rhdbsbrf
chuj w tico