kicikota 0 Napisano Marzec 8, 2011 Biore moje pierwsze tabletki anty Cilest, regularnie , nie pominęłam żadnej, żadnych wymiotów, biegunek, antybiotyków. Teraz mam pierwszą przerwę i czekam na krwawienie... problem z tym ,że jest 4 dzień a krwawienia nie widać... już schizuje, Wam też się zdarza tak późno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaitana 0 Napisano Marzec 8, 2011 To może przez nerwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Marzec 8, 2011 spokojnie, krwawienie może być i 7 dnia. ja jak brałam tabletki to miałam właśnie krwawienie 4 lub 5 dnia. bez obaw :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolcia83201 0 Napisano Marzec 8, 2011 Nie panikuj wszystko w normie.Ja zawsze ostatnią tabletkę biore w poniedziałek a @ zawsze jest w piątek także pewnie i ty dostaniesz za niedługo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kicikota 0 Napisano Marzec 8, 2011 mam nadzieję, chyba nie jestem takim pechowcem żeby zajść w ciąże, jak tak wzorcowo brałam tabletki.. A boli Was podbrzusze przed tym krwawieniem ? bo mnie dzisiaj rano bolało podobnie jakbym okres dostała, a nie wiem jak to jest przed tym sztucznie wywołanym krwawieniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kicikota 0 Napisano Marzec 8, 2011 hallo :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach