Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oidkfejfjgotrgh

czy dostajecie przenty od swoich facetow

Polecane posty

Gość oidkfejfjgotrgh

ja z moim juz jestem rok i jak do tej pory nie dostalalam od niego doslownie nic!!!... no oprocz kwiatow na walentynki... czy wy macie podobnie czy mzoe ja pzresadzam?? bo juz samma nie wiem .. ale jest mi sytarsznie przykroo...;/;/ czy jemu wogole zalezy???

Gość ehhhhhe
może mu leży dlatego mu nie zależy jakby mu stał to pewnie coś by ci dał

Gość oidkfejfjgotrgh
stoi stoi. ale ja pytam powaznie. czy wy tez tak macie??

Gość iwaaaa123
Na urodziny, imieniny, swieta nic sobie nie dajecie?

Gość oidkfejfjgotrgh
jakiego leniuszka?

Gość oidkfejfjgotrgh
urodziny mialam na poczatku naszej znajomosci to o nich zapomnial. na swieta nic . na waletnynki tylko kwiaty. i dzis tez ma zamiar byc w kwiatem... jestem zalamanaa..... ;/ dodam ze codziennie widujemy sie u mnie.. czesto robie mu kolacje i takie tam.. a on od siebie doslowanie nic... i tylko powtarza ze bardzo mnie kocha... juz nie wiem co mam robic...

Gość ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie wiem co można nazwać prezentami. Jesteśmy razem 11 miesięcy - dostaję czasem kwiatki bez okazji. Na urodziny dostałam prezent, na święta też - ramkę cyfrową, na walentynki kwiatki i pluszaka, dzisiaj też bukiet kwiatów i kolacja. Tzn, ja za prezent uznaję np. takie cś, że On idzie do sklepu i wiedząc, że ja jutro u niego będę kupuje mi np. Monte, bo wie, że ja je bardzo lubię.

leniuszek- miotła i szufelka na kiju,żebym nie musiała się schylać:)

Gość hagsgs
Moj maz czesto kupuje mi rozne prezenty, nawet bez okazji. Ale np. moj byly chlopak zapomnial nawet o moich urodzinach, wogole byl sknera i myslal tylko o sobie, chociaz ja zawsze pamietalam o jego uroczystosciach i dawalam mu upominki, on mi nigdy. Wiec to chyba zalezy od faceta.

Gość oidkfejfjgotrgh
ajjj szkoda gadac..... ja nawet glupiego monte od niego nie dosttalam ani nic z takich rzeczy co lubie...

Gość iwaaaa123
ile macie lat? jaka ma sytuacje finansową? Takie zachowanie u faceta nie wrozy nic dobrego. A jak wychodzicie gdzies to tez nigdy nie placi za was?

Gość oidkfejfjgotrgh
ja mam 23 lata a moj facet 21. nie pracuje ale ma pieniadze od rodzicow. bardziej to ja go finansuje niz on mnie. jestem zalamana bo mi na nim zalezy .. ale mysle o rozstaniu...

Gość oidkfejfjgotrgh
zylam tak rok czasu.. ale czuje ze to mi cosraz bardziej przeszkadza....

No bo to cięzkie i nie chodzi o materializm, ale o zwykłą troskę i dbałość o drugą osobę. Upominek można kupić już za niewielkie pieniądze, wykonać samodzielnie, zrobić jakąś prezentację czy cokolwiek. Ale pamiętaj, że prezentem może być nie tylko jakaś rzecz, ale też liścik zostawiony na poduszce czy zerwany kwiatuszek. ja to tak traktuje.

Gość ja ze swoim jestem poltora rok
i dostalam juz perfumy, torebke za ponad tysiaka:P, kilka zestawow kosmetyko, ekspres do kawy i ostatnio laptopa na urodziny:) Ale ja mam cudownego faceta.

To że laptop czy ekspres na mnie wrażenia nie robi. Ale.. tu chodzi o sam fakt. Może dba o Ciebie w inny sposób, a Ty tego nie dostrzegasz? Mówiłaś o kwiatkach, a kwiatki to nie prezent?

Gość agah439
Bo on ćiebie traktuje jak sponsorkę, młodszym chłopcą płaci się za sex,a ty wymagasz prezentów to poszukaj sobie starszego faceta to dopiero zobaczysz co to znaczy być kobietą.Ja od swojego męża dostalam 300 zł na bluzeczkę bo perfum mam na 3000.Od obcycz kolegów w pracy czekoladki i dwa bukiety.Kobiety lubią być rozpieszczane.Zmień sknerę.

Może coś jest z tym wiekiem, ja mam starszego o 5 lat. Ale drogich prezentów mi nie robi, bo wie, że ich bym nie przyjęła. Czasem chce mi zwracać kasę za zakupy, ale nie biorę.

Gość agah439
Głupi jesteś ja mam męża od 15 lat tego samego ja jemu też robię prezenty za min 500 zł bo mnie poprostu na to stać,a na samym początku małżeństwa gdy byliśmy na dorobku musieliśmy spłacać kredyt to prezentem były czekoladki,śmieszny dezodorant itp. ale był prezent bo człowiek się cieszy gdy coś dostaję, a jeszcze bardziej gdy daje.Uwierz mi i nie jestem materialistka.

Od zawsze jako prezent dla kobiety najlepiej sprawdza się biżuteria. Najważniejsze jest to, aby była niepowtarzalna, aby kobieta poczuła się wyjątkowo i niezwykle. Ja już znalazłam taki sklep, który potrafi oczarować swoimi produktami. W „Niebieski-koralik bransoletki, koraliki, zawieszki są przepiękne. Polecam bransoletkę z bursztynowym koralikiem - takie koraliki są tylko w tym sklepie dostępne, a prezentują się niesamowicie, szczególnie w blasku słońca...