Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężkieżycie

ciężkie życie faceta

Polecane posty

Gość ciężkieżycie

Ciężko w dzisiejszych czasach znaleźć kobietę która zarabiała by choć 1/2 mojej pensji w wieku 20-25 lat. Zbrzydły mi laski na jedną noc które w każdym klubie spotykam co piątek.

Gość Dorotka z krainy
To przerzuć się na trochę starsze. Będziesz dla odmiany zarabiał połowę co one i po klubach nie bedą chodzić ;)

Gość sdziewczyna to ja
a ile zarabiasz??

Gość dziewczyna to ja
:classic_cool:

Gość ciężkieżycie
raczej będę szukał dalej, niż miałbym być ze starszą od siebie. nie chodzi mi o pieniądze, tylko uważam jak kobieta zarabia dobrze to nie będzie patrzyła na mnie przez pryzmat mojej kieszeni. A dodałem taki warunek właśnie przez pazerność moich byłych.

Gość Dorotka z krainy
Tak naprawdę to może by i zainteresował mnie jakiś młodzieniec, ale warunkiem jest to, by nie był za bardzo przechodzony.Choć z tego co piszesz o tych piątkach obawiam się, że już jesteś "towarem wymacanym". ;) :D

Gość medalik 100%
Jeden spotyka co piątek, inny nie spotyka wcale...:(

Gość Dorotka z krainy
Sponsor, a ile liczysz wiosen?

Gość ginger21
myślę że masz rację autorze że szukasz kobiety o podobnym statusie majątkowym... ja nie wyobrażam sobie być z bogatszym od siebie facetem, który do końca życia wypominałby mi że byłam gołodupcem... Wolę kogoś takiego jak ja żebyśmy mogli wspólnie coś stworzyć i ewentualnie zarobić jakąś kaskę ;)

Gość ciężkieżycie
sponsor z wielkiego miasta jesteś trochę młodszy od mnie i chcesz płacić za seks ? Jak nie masz urody , umów się z przeciętną laską, zaproś ją do restauracji, choć bardziej lubię sam coś zrobić w kuchni (a raczej kobiety lubią jak facet sam gotuje) i przy rozpalonym kominku miło spędzasz czas. W większości lasek to docenia.

Gość ginger21
noo dobrze autor gada... Czy płacenie za seks nie jest dla Ciebie poniżające?

Gość Dorotka z krainy
facet z siłowni + sztuczna opalenizna =związek tylko z pustą lalką

Nie chce placic za seks, bo jestem zbyt mlody zeby zle trafic i sie czyms zarazic. Nie jest dla mnie ponizajace placenie za seks, bo czemu mialoby byc? Nie widze w tym nic ponizajacego i nie wstydze sie tego. Mowiac o tym znajomym kompletnie nie rozumiem dlaczego oni uwazaja to za uwlaczenie. Pewnie uwazaja mnie za dziwaka, albo niedorajde ale szczerze mowiac to oni tacy sa zarabiajac 1/5 tego co ja :) Nie chce umawiac sie z przecietna laska, bo dziewczyna, do ktorej mialbym sie w jakikolwiek sposob zblizyc musi byc atrakcyjna fizycznie. Poza tym mam całą masę psychicznych zachamowan i nawet po alkoholu nie jestem w stanie nic zrobic w kierunku zblizenia sie do kobiety. 3 tygodnie temu podczas urodzin pieknej dziewczyny w ktorej sie kocham od kilkunastu miesiecy bylem u niej w domu tylko z nia. Troche popilismy alkoholu i nagle postanowila mnie przytulic i zrobila to. Bylo bardzo przyjemnie, ale nawet nie pomyslalem, ze moglbym ja wtedy pocalowac, a to byla jedna z tych okazji, ktorych nie mozna marnowac. Takie okazje zdarzaja mi sie powiedzmy raz na kwartał i oczywiście nigdy nic z nich nie wychodzi bo po prostu nie jestem w stanie wyczuc momentu i zauwazyc okazji. Nigdy sie nawet nie calowalem i takie sa tego efekty. Nick powstal z mysla o znalazeniu kogos na sponsoring :)

Dorotka -> prawie kazda dziewczyna bedzie miala bardziej pozytywne podejscie do dobrze umiesnionego (nie przesadnie!) i ladnie opalonego faceta niz przecietnego bez miesni i bez opalenizny i tylko o to mi chodzi. Celem nie jest wyrywanie na ladne cialo, a znacznie zwiekszenie szans u kobiety, zwiekszego swojej pewnosci siebie, czy zwiekszenie szacunku jakim darzy mnie kobieta. Genieralnie taka osoba wyglada jak czlowiek, ktory odniosl sukces, a kobiety do tego lgna

Gość wiedzmaaaa
No to tylko jechać na stok z tą opalenizną , wyjechac na góre, zrobić fotke z nartami i .... udać się do karczmy :] laski przylgną .... hahahhahaha

Gość ginger21
Cyt. "prawie kazda dziewczyna bedzie miala bardziej pozytywne podejscie do dobrze umiesnionego (nie przesadnie!) i ladnie opalonego faceta niz przecietnego bez miesni i bez opalenizny" Nie prawda... mnie w ogóle byś nie zainteresował... wolałabym Cię bez sztucznej opalenizny... ćwiczyć możesz, chociażby dla zdrowia, ale też nie przesadnie :) (szczerze, to się boję mięśniaków). Jeśli chodzi o pewność siebie, to fakt rób co tylko możesz aby nad tym pracować! Jednak nie skupiaj się wyłącznie na walorach estetyki ciała, pomyśl również o swoim rozwoju intelektualnym. Co z tego że będziesz misterem universum, jak nie sklecisz po polsku porządnie 2 zdań... Widzisz sam mówisz że jesteś przesadnie nieśmiały, może z tym należałoby coś zrobić, jakieś ćwiczenia, terapia, to wszystko da się wypracować! Spróbuj! :) Szacunek kobiet do facetów, nigdy nie zależy od wyglądu!!! Zainteresowanie tak, ale nie szacunek! Daj sobie spokój ze sponsoringiem! Daj sobie czas, pozbieraj się, "wyrób" :P popracuj nad osobowością i charyzmą i działaj! Zobaczysz jakie to przyjemne uwodzić laski ;) a nie im płacić... 3mam kciukasy łobuzie! :P

Gość ciężkieżycie
hmm a w pracy nie jesteś 'pewny siebie' ? A wracając do tego " Nie chce umawiac sie z przecietna laska, bo dziewczyna , do ktorej mialbym sie w jakikolwiek sposob zblizyc musi byc atrakcyjna fizycznie." Jak poznasz trochę kobiet to zmieni Ci się wizja. Tak sięgam pamięcią, to też patrzyłem w dużej mierze na wygląd , może nawet tylko na wygląd. A w pewnym momencie zaczniesz czuć niedosyt, przestaniesz mieć opory z podrywaniem lasek i znajdziesz się w tym punkcie co ja jestem. Ale to nie jest reguła , może być zupełnie inaczej.

Gość ginger21
hah ja przeszłam to samo... Myślałam że wygląd to cały świat, teraz stoi hen daleko :) Ale rozumiem jeśli ktoś przywiązuje do tego uwagę, każdy ma jakiś tam smak i pewne standardy, nie zmieniaj ich, być może gdy nabędziesz większego doświadczenia z kobietami samo ci się to naprostuje...

Gość wiedzmaaaa
ginger21 , boisz sie mięśniaków ?? a to czemu hmmm Osobiście spotkałam wielu, (nie mowie o poprostu wysportowanych), którzy bali sie mnie :D Bardziej niebezpieczni są Ci którzy pracują nad swoim umysłem... Pół godziny z inteligentnym, nawet niebezpiecznym facetem, bezcenne ;) Pół godziny z mięśniakiem z solarium ulotne i szczęscie jesli nie nudne ;) Wszystko jest dla ludzi, umiar także :)

pracuję online, także tutaj jestem pewny siebie w pełnym tego słowa znaczeniu :) mozecie miec racje co do wygladu, trudno mi powiedziec co jest tak naprawde dla mnie najwazniejsze, ale mysle ze jednak jest tak duzy odsetek ladnych dziewczyn, ze wciaz bedzie to moje wymaganie

Gość ginger21
nie wiem, jakoś się boję... mam wrażenie że jakby doszło do jakiejś ostrzejszej wymiany zdań to by mnie pobił... raz widziałam taką akcję na ulicy... może dlatego mam uraz... Wolę takich nie za dużych o normalnej budowie ciała, no tylko jedno wymaganie mam w sumie, włochy na klacie! no uwielbiam :P

Gość ciężkieżycie
oby każdy dostał to od życia na co zasługuje :) Miłej nocy

Gość wiedzmaaaa
Ginger21, no coż ... sredniaki tez potrafia fikać..To zwyczajny brak możliwosci wykorzystania innych możliwosci w ostrej wymianie zdań, czyt. mózgu ;) sama sie boje czasem reakcji innych na moje kilka zdań ;)Wbrew pozorom są bardzo przewrażliwieni na swoim punkcie wiec czasem wystarczy kilka słów :) Sponsor... a to , że trzeba o siebie dbać to sie wie :]