Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melodddiiiaaa

nawet nie zlozyl zyczen :(

Polecane posty

Gość melodddiiiaaa

rozstalam sie z chlopakiem jakis czas temu w zgodzie, jednak po rozpadzie zwiazku troche sie poklocilismy. Dzis dostalam od wszystkich zyczenia tylko nie od niego. Nie mialabym o to zalu gdyby nie fakt ze bedac ze mna w zwiazku on skladal swojej bylej zyczenia na kazda okazje swieta urodziny imieniny, ba nawet na spotkania chodzil, z tego powodu mielismy czesto konflikty. nie rozumial ze mnie to ranilo. Jest mi strasznie przykro ze do niej pisal a o mnie tak szybko zapomnial chyba. te 2 wspolnie spedzone lata. Wiem rozstalismy sie i nie powinnam miec pretensji ale jest mi strasznie zal. glupia ja jeszcze napislam do niego smsa ze liczylam na te zyczenia a on nawet nie odpisal. Czemu jestem taka naiwna i ciagle mysle ze moze sie zmieni,

Gość zdelek
weź się pierdol zaśmiecasz tylko forum

Gość Marcin84w
pisząc tak do niego pokazałaś swoją desperację. Lepiej o nim szybko zapomnij

Gość
straszne. potnij sie. albo zarezerwuj miejsce nsa klatce dla wszystkich twoich znajomych plci meskiej bo przeciez kazdy facet powinien ci zyczenia zlozyc?

Gość erwerwerwrwe
wiesz ostatanio przeczytalam o dziewczynie ktora pol roku po rozstaniu nie suszyla wlosow suszarka bo bala sie ze zagluszy ona dzwiek tel gdy on bedzie dzownil. tymczasem on mial juz inny zwiazek. obys ty sie nei stala taka osoba i ja tez bo tez niedawno rozpadl mi sie 5 letni zwiazek.