Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mambaaasaa

Kredyt w banku - pytania

Polecane posty

Gość mambaaasaa

Witam. Mam 23lata i stałą umowę o pracę. W obecnym miejscu pracy jestem zatrudniony od ponad dwóch lat na czas nieokreślony. Moje średnie miesięczne zarobki netto to 2800zł. Mieszkam z rodzicami, więc nie ponoszę kosztów typu wynajem mieszkania lub kredyt za mieszkanie. Chciałbym dostać kredyt w wysokości 22-23tys złotych. Obecnie spłacam 2 kredyty w mbanku - 330zł miesięcznie do czerwca i 88zł miesięcznie do września tego roku. Oprócz tego posiadam kartę kredytową z limitem 1,5tys zł. Za nowy kredyt chciałbym spłacić te dwa i kartę kredytową i resztę przeznaczyć na kupno samochodu. Czy mam szansę dostać taki kredyt? Jeśli tak to w jakim banku najbardziej się opłaca? Zaznaczę, że okres spłaty powinien trwać 5-6lat. Pozdrawiam

Gość Małgola.
tak. spróbuj w lukasie.

Gość mambaaasaa
byłem w providencie, dali 20 tysiaków właśnie wracam :)

Gość zdelek
dziecko nie bierz następnego bo się w tym zakopiesz

Gość mambaaasaa
Z tym providentem to podszyw. Muszę wziąć,bo samochód mi jest potrzebny do pracy (często wracam w nocy kiedy miejskie już nie jeżdżą)..

Gość pytam o pracę
jak ja bym tyle zarabiała i nie miała prawie wydatków to dawno bym te kredyty spłaciła

Gość zdelek
to lepiej sobie uzbieraj kasę niż pożyczkę spłacać wiesz ile kasy biorą dodatkowo

Gość mambaaasaa
Wydatki mam, bo pomagam rodzicom w wydatkach domowych i dojazdy do pracy itd... A samochód mi bardzo potrzebny. Nigdzie indziej niż w lukasie nie dostanę? Lukas to przecież jeden z najdroższych banków...:/

Gość pytam o pracę
to przejdź sie po bankach i popytaj.albo idź do expandera lub open finance