Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość święto kobiet

błagam zmotywujcie mnie!!!!!!

Polecane posty

Gość święto kobiet

głupi problem, niejednokrotnie pojawiający się tu na forum: mam przeraźliwy strach przed dentystą, moje zęby są już w takim stanie, że poważnie tego wymagają, ponadto chciałabym założyć bardzo aparat, bo ząbki są naprawdę krzywe. Jednak od zawsze ten strach mi towarzyszy, poza tym normalnie się wstydzę pokazać dentyście moje uzębienie:( odłożyłam już sporo kasy na ten cel, z tym nie ma problemu, bardzo zależy mi na tym aparacie a mam już 23lata a do tego przecież muszę doprowadzić zęby do dobrego stanu, żeby go założyć. Cały czas odkładam tego dentystę, ja już nie wiem, jak się zebrać w sobie, fuck nie chcę być szczerbata, a sama do tego doprowadzę:(

Gość nie bój się
Każdy dentysta już nie jedno widział. Poza tym im więcej roboty tym wiecej kasy, więc oni tak naprawdę cieszą się.

Gość gfhbhftruh
Spokojnie kolezanko:) nie boj sie, najwazniejsze to nie bac sie zastrzyku, mowie Ci, uwierz mi!! to tlyko jedno uklucie, a pozniej sieddzisz na fotelu i NA PRAWDE nic Cie nie boli!! i idzie jak z platka:)

Gość zdelek
idź z mamą i pamiętaj jak ci wypadną to żaden ci nie da 8 marca kwiotka

Gość święto kobiet
kwiatków dostałam dzisiaj co nie miara ( bukiet 30 tulipanów, 1 osobno i 1 róża ) chociaż nie mam faceta, bo tak naprawdę to niezła dziewczyna ze mnie i aż wstyd, żeby mieć takie zębiska:(