Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GARNIJA

NIECH WSZYSTKICH ALKOHOLIKÓW SZLAG TRAFI

Polecane posty

Gość GARNIJA

Nic dodać ,nic ująć

Gość GARNIJA
co ,nikt nie dołączy się do życzeń?

Gość stasia 9090
pewnie zapomniałaś o jednej ich zalecie;są darmowymi wodolejami/hydrauliki,znam takiego dobrze ze u mnie na klatce a nie w mieszkaniu 2 tygodnie capiłooooooooooo

Ale właściwie już samo bycie alkoholikiem jest jednoznaczne z niebytem, niebytem intelektualnym, moralnym oraz zwyczajnym ludzkim. Nikt ich nie szanuje nie liczy się z ich zdaniem, cóż sami sobie ten los wybrali. Od razu zaznaczam że nie uznaje tłumaczeń że to choroba, bo choroby nikt sobie sam nie chce aplikować a alkoholicy to właśnie robią...

Gość GARNIJA
dokładnie niech ich chuj strzeli ,powinni się nachlać tyle by inni mieli już spokój z nimi i ich chlaniem,naszczać do kufli ,dziadostwo pierwszej klasy

Gość do....Graniji
Jesli jestes zona alkoholika to rozwiedz sie z nim ja tak zrobilam , przeklinanie ich nic ci nie da.Nienawisc do alkoholika spala ,trzeba dzialac.

Stanowczo się nie zgadzam z życzeniem, wyrażonym w temacie. NIE WSZYSTKICH, jestem alkoholikiem, nie piję 14 lat, twierdzę, że jestem od tego czasu dobrym ojcem i mężem. Drogie Panie, nie uogólniajmy. Zaś jako doświadczony alkoholik mogę tylko stwierdzić: często żony alkoholików popełniają zasadniczy błąd: ZAPEWNIAJĄ MĘŻOWI-ALKOHOLIKOWI KOMFORT PICIA I MIĘKKIE LĄDOWANIE Z KOLEJNYCH ''ZAPOJÓW''-najlepsza pomoc takiemu człowiekowi, to ułatwić mu upaść na twarde dno, możliwie płytkie i szybkie, żadnego ukrywania problemu, wstydu, ratowania w pracy, że niby ciężko chory nie może dziś przyjść-a w choleerę, niech straci robotę,szybciej zmądrzeje, albo wytrzezwieje 2 metry pod ziemią. Ale nie piszcie, błagam, niech wszystkich alkoholików szlag trafi, a potem swojemu alkoholikowi kefirek, a gówno, niech się ciepłego moczu napije, niech zdycha od bólu głowy. Jak go kochacie, bądzcie okrutne-to tyle, pozdrawiam.