Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 8, 2011 ja Wam życzę abyście zawsze były kochane i to tyle bo wiecej nie wymyslę bo wypiłam całe wino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdelekXxX Napisano Marzec 8, 2011 weźcie przestańcie tylko forum zaśmiecacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość armata agata Napisano Marzec 8, 2011 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdeleks Napisano Marzec 8, 2011 powiem wam w tajemnicy zostanę władcą polski a raczej władczynią zrobię tak żeby było dobrze i będzie git oraz rzeki miodem i mlekiem płynące albo jak to woli kasą i wódką płynące Ave wam i kebabom! niech będzie z wami orzełek biało-czerwony! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość toć piękne Napisano Marzec 8, 2011 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 8, 2011 :D aleeeee mnie rozgrzało...?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach