Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eciba

a ja nie chce...

Polecane posty

Gość eciba

a ja nie chce na swoim śuubie i weselu kamarzysty są jeszcze jakieś pay które nie chcą?wole wydać kase na dobrego fotografa

Gość eciba
up

Gość renixxxx
Ja też mam tylko fotografa, zdjęcia na pewno obejrzę bo lubię, a płyta w moim przpadku leżałaby w barku gdzieś, jak leży teraz kaseta ze studiówki, tyle lat mineło i jakoś ani razu jej nie oglądałam.

Gość vbm
ja nie miałam kamarzysty i nie załuję...

Gość eciba
to nie jestesmy sami,bylam tez na weselu kolezanki gdzie nie bylo kamerzysty i ludzie jakos swobodniej sie czuli

Gość Torreador del Sol
renixxxx: nie obejrzałaś, bo byłaś tam z kolesiem, który okazał się palantem, a poza tym miałaś tanią sukienkę, której się wstydzisz do autorki: nie chcesz, bo mieszkasz w niedużej miejscowości, może na wsi, wszystkie twoje koleżanki miały za videokameruna wiejskiego kręciołe, który nakręcił wielkiego gniota, a ty albo nie wiesz, że można mieć fajny film z wesela, albo wiesz, ale cię na niego nie stać - w każdym bądź razie trzeba ci przyznać, że jesteś jednak krok przed twoimi koleżankami

Gość kichanka
ja biorę ślub za 13 miesięcy i też z narzeczonym nie mamy kamerzysty.. mamy tylko fotografa... :) dobrze robisz... po co ta szopka :)

Gość Zamiast
Tez nie miałam kamerzysty i nie żałuję. Mam piękne zdjęcia. A pierwszy taniec czy przysięgę nakręcił szwagier. Widziałam raz i starczy. Wczoraj próbowałam przebrnąć przez 4 h!!!! film znajomych.

Gość zastnawia mnie skąd
się biora takie biedne zakompleksione wredne osoby typu Torreador del Sol. gdyby wiedział, jaki jest żaolosny, to juz do końca zycia nie napisałby tu ani słowa

Tez mamy tylko dobrego fotografa:) A jak będziemy chcieli to najważniejsze ujęcia jak przysięga czy pierwszy taniec nakręcą znajomi:)

Gość Myszka Myszkin
ja rowniez uwazam ze to strata pieniedzy chyba ma sie wesele na 200 osob to ok....zeby zapamietac ogo sie zaprosilo :D a tak powaznie to nigdy nie przepadalam za nagraniami z wesel... Czlowiek mysli ze fajnie wyglad ai fajnie tanczy a pozniej takie rozczarowanie jak sie z Ciebie wszyscy smieja haha :D fotografa tez miec nie bede.Akurat w fotografii troche siedzialam i za taka szmire jaka odstawiaja "aparaciarze" placic nie mam zamiaru. Goscie i tak beda cykac zdjecia, wiec pamiatka bedzie a do wydruku juz ja cos wybiore...

Gość nie wiem jakich
filmów się naoglądałyście ale ja oglądam od rodziny takie co trwają 1,2 godz max

Gość maria rachela
A ja uważam że warto zamówić kamerzystę na wesele to fajna pamiątka ja lubię czasem obejrzeć płytę ze ślubu zwłaszcza w okolicy rocznic.Nasza córeczka też lubi oglądać jak mama i tata brali ślub i mieli weselę.

Gość eciba
do Torreador del Sol nie znasz mnie wiec odrazu nie osadzaj mnie,nie mieszkam na wsi ani w małym miasteczku.jak dla mnie wydanie kasy na cos co obejrze tylko raz i pozniej do tego nie zajrze wydaje sie bez sensu, wole zdjecia ogladac i to tezz takie nie pozowane tylko spontaniczne