Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość burackie zachowanieeee

czemu faceci nie umieja zakomunikować kobiecie ze nie chcą kontynuować znajomośc

Polecane posty

Gość kjnmllkjk
faceci to tchórze i tyle mój nie uciekł cichaczem, ale ściemę taką walną na sam koniec że głowa boli

ania0czarna poziom twoich wypowiedzi powala na kolana.... Chyba strasznie nienawidzisz facetów... :D

Gość Zuzanna Ameliiia
Jak Ci sie nie podobal to po co w ogole zalkadasz tema i tyle o nim piszesz. Powinnas juz dawno zapomniec o calej sprawie i cieszyc sie ze sie przestal odzywac. Wiesz, czasami dobrze jest spojrzec w lustro.

bo ten temat to częściowo prowokacja, kretyni 🖐️

Zuzanna Ameliiia ona się po prostu wkurzyła że nie stracił dla niej głowy.... Ten typ tak ma jak jakiś facet nie będzie za nią ganiał jak napalony małolat to już cały gatunek męski jest zły i niedobry a przede wszystkim niewychowany. Przecież gość powinien pisemne zapytanie wysłać czy może zakończyć tą długa i owocną znajomość :D

Gość Zuzanna Ameliiia
Oj dziewczyno - naucz sie szczerosci przed soba sama. To naprawde bardzo ulatwia zycie i rozjasnia wiele spraw.

i tu się mylisz, facet który latający jak napalony kundel jest do d...

Gość Zuzanna Ameliiia
Mysliciel - a co Ty robisz na kafe. Dawno Cie nie widzialam.

ogólnie mój prawdziwy problem polega na tym że wolni faceci nie chcą się angażować a żonaci i zajęci na mnie lecą jak napaleni kundle :D a ja chcę związku z wolnym facetem i chcę się zakochać z wzajemnością... i co mi doradzisz w tej sprawie myślicielu?

mam rozbić jakieś małżeństwo?

Odstresowuje się :D Prowadzenie firmy w tym kraju jest tak absurdalne że szukam tu resztek normalności :D

Gość game is over
.

Gość Zuzanna Ameliiia
Prowadzisz firme? Ja bym sie raczej do czegos takiego nie nadawala. rachunki , ekonomia , papierki i pilnowanie tego wszystkiego to nie dla mnie. Kiedys mialam przedsmak jak by to wygladalo w moim wydaniu i szybko zrezygnowalam. Stracilam przy tym kupe forsy. Jaka firme prowadzisz jesli nie jest to tajemnica? Buraczana - podaj jakies imie . Latwiej bedzie sie do Ciebie zwracac. Moze wspolnymi silami cos wymyslimy.

Gość dede1
problem polega na tym , przynajmniej dla was :p , że faceci wogóle nie chcą się angażować , zarówno ci zajęcie jak i wolni :)

ja mam fajny pomysł na biznes ale nie powiem jaki, tylko będzie mi potrzebny utalentowany informatyk do stworzenia strony www :D

Gość Zuzanna Ameliiia
Przesadzasz dede. Nie jest tak zle , tylko trzeba umiejetnie do tego podejsc. Czy my sie juz nie spotkalismy w jakims temacie, bo Twoj nick wydaje mi sie znajomy

no nic, pozostaje mi wyjazd za granicę ... co się dzieje z tymi facetami?? czy związek dla was to jakiś horror? chcecie być kochani?

Gość dede1
żeby stworzyć stronę nie trzeba być uzdolnionym , a nawet być informatykiem

ale tą stronę trzebna co jakiś czas aktualizować, uatrakcyjnić wizualnie.. ja jestem dopiero na etapie uczenia się tych rzeczy...

Gość dede1
tak , związek to dla nas horror , nam chodzi tylko o seks bez zobowiązań :p :) zuzanna - a owszem :)

Gość Zuzanna Ameliiia
Faceci nie kojarza malzenstwa z byciem kochanym tylko z wlasna kleska zyciowa. I w sumie maja w tym duzo racji.

burackie zachowanieeee po pierwsze zmień podejście i nastawienie do facetów. Bo z twoich wypowiedzi czuć jakiś straszny żal i w życiu faceci to też czują więc żaden nie jest chętny się angażować. Chcesz związku musisz zdecydować się na partnerstwo. Zuzanna nazwijmy to firmą branży IT Od serwisu sprzętu poprzez serwery i pisanie aplikacji. Ale ostatnio to zaczyna przypominać kopanie się z koniem. Ilość przepisów i obowiązków tak lawinowo roście że ze dwie osoby w firmie powinny być tylko do śledzenia przepisów. Pomijając że rynek jakoś tak się skurczył po podniesieniu VATu :D

ale ja przecież nie zamierzam łapać jakiegoś faceta na małżeństwo i bachora :( sama jestem przeciwna instytucji małżeństwa, to jest chore.. czy wy faceci nie odczuwacie potrzeby bycia kochanym, akceptowanym i rozumianym? przecież można dostać w głowę od tej samotności - widzicie co się dzieje ze mną: zakładam głupie tematy na kafe :O

Zuzanna z tą klęską to mocno przesadziłaś. Z klęską kojarzą to zazwyczaj koguciki na garnuszku mamusi i faceci którym się nie udało więc w złości torpedują inst. małżeństwa bo skoro im się nie udało to na pewno przez to że małżeństwo jako takie jest beeee Dużo złego związkom robi wmawianie ludziom że małżeństwo jest zniewoleniem klęskom

mój prowokacyjny temat to idiotyczny sposób zwrócenia uwagi na mój problem 🖐️

Gość dede1
buraczzana , cgyba powinnaś podchodzić do tego z większym luzem , jak ktoś wyczuwa desperację to zaraz czmycha , to działą w obydwie strony ,

w dzień kobiet życzenia złożyli mi głównie faceci - obaj są w nieudanych związkach małżeńskich.. fajnie co? a Ci wolni mają mnie w dupie...

nie byłam desperatką... macie racje, brakuje mi podejścia na luzie:(

Gość Zuzanna Ameliiia
Mysliciel - ale to wlasnie takich facetow jest najwiecej i coraz wiecej w Polsce. Buraczana - wymysl w koncu sobie jakies imie - faceci jak najbardziej odczuwaja potrzebe bycia kochanym i rozumianym. Kazdy czlowiek odczuwa taka potrzebe przynajmniej od czasu do czasu. Tyle ze w mentalnosci jaka obowiazuje w rejonach nadwislanskich wytworzyla sie niezdrowa wzajemna przeciwwaga , ktora stawia mezczyzn i kobiety na skrajnie przciwnych pozycjach. Dla faceta przejaw milosci i zrozumienia to seks a nie ciagniecie go do oltarza tak ja dla kobiet ta milosc i to nalozenie obraczki a nie chec pojscia do lozka. Wiem , ze to chore ale tak dokladnie jest. A dopoki tak jest to na forum beda takie tematy.

burackie jak chcesz nie być samotna to musisz wejść w związek... oddać się drugiej osobie a ta osoba musi się oddać tobie i w tym monecie stajecie się małżeństwem ;) Jak będziesz liczyła na trwałość związku poprzez szachowanie go nie zawarciem małżeństwa to zawsze będziesz żyła w strach jak uznasz że małżeństwo daje ci gwarancje że nie będziesz samotna to się przeliczysz... Musisz się z drugą osobą zlać w jedno.. A wtedy to małżeństwo ;) A czy odczuwamy bycia kochanym, akceptowanym i rozumianym ? A pewnie tylko ile jest kobiet które to rozumieją i jeszcze potrafią dać :D