Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Agulka27

Czy teść nie mósi składać życzęń z okazji Dania Kobiet?

Polecane posty

Gość Agulka27

Witam! Mam pewnien dylemat nie powiem że się tym nie przejmuje chodzi mi o Teścia jest ogólnie niebyt rozmowny w stosunku do mnie tak było zreszta odkąd poznałam sie z moim mężem. Jeśli chodzi oo relacje to nie kłucimy sie nie jestem osobą która woli takiego typu "ekscesy" :) wole porozmawiać lecz denerwuje mnie w nim to że lubi poszyderować sobie i jest mało konkretny choć jak myśle nie powinnien to osoba bardzo wykształcona. Nigdy nie skałada mi życzeń z okazji dania kobiet uważam że to nie ładnie z jego strony nie mowie mu tego bo nie chce okazać że sie przejmuje takim czymś. Mamy z mężem synka też go nigdy nie odwiedza jedynie jak przyjedziemy to sobie z nim porozmawia- natomiast nie mowie ze go nie kocha. nie powiem ze mi nie jest przykro z powodu jego zachowania byc moze taki jest ale tylko krowy się nie zmieniają przestaje mi zależeć na dobrych relacjach z teściami dlatego choć bedziemy mieszkac bliżej nich juz niedługo przestaje mi zależeć i już mam dość trakich starań o jakąś ich sympatię. Czy ktośma taki problem Co myślicie na ten temat? Pozdrawiam i dziekuje za odp.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować