Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczekaa

Dieta bez słodyczy od 9 marca na 8 tygodni !

Polecane posty

Hej ;) Jest jakas chetna dziewczyna, ktora chcialaby rozpoczac ze mna diete, ktora jest bogata w proteiny a uboga w tłuszcze zwierzęce a przede wszystkim ograniczenie słodyczy do zera ?

Gość poziomka87777
Hello, ja się mogę przyłaczyć :) od soboty nie miałam nic słodkiego tj czekolady w ustach, więc piszę się na to. Jeśli chodzi o mięso zwierzęce to ssaków w ogóle nie jesm, czasem kurczaka. A ile chciałabys zrzucic?

a moglabym zapytac o wiek? :) na wakacjach juz prawie zrzucilam to co chcialam ale narazie moj cel to 6 kg ;) szczegolnie mam na mysli zrzucenie boczkow i ud...

Gość poziomka87777
tzn jak bede miec za duzo albo za mało to nie wchodze do gry? :) 24 w tym roku.

Gość dentystka
ja sie przylaczam:)

oczywiscie ze nie :D a jaki jest Wasz cel ? co robicie w tym kierunku ? stosowalyscie jakies diety? pijecie jakies herbatki ??

Gość dentystka
ja mam 21 lat,168cm 66kg;/, chce schudnac do 57

Gość poziomka87777
jesli chodzi o mnie: - z herbat tylko pije zielona -chce zrzucic jakies 9 kg - biegam codziennie po ok 35-40 min + 15 min gimnatsyki (biegam od niedzieli :D) - moj problem to jedzenie ze stresu albo z nudy; jak nie jestem w stresie to sie nudze, a jak sie nie nudze to wiadomo- tak czy siak jem- i to sporo. Ostatnio wcielkam wielka czekolade siedzac na przystanku. Mam problem, ale widze i jestem swiadoma ze istnieje wiec bede walczyc.

Gość poziomka87777
ja mam 165 cm, waga ok 64/65 i chciałabym zejsc do 55/56.

Gość poziomka87777
nie tknąć czekolady przez 8 tygodni, czyli do ostatniego kwietnia, ja sobie dałam czas do ostatniego marca, ale z dieta bede probowac ile sie da zeby wyjsc i zgubic te wredne kilogramska :/

ja narazie planuje rowniez do konca marca ale zalozylam ze do swiat bo naprawde bardzo bym chciala! a pilas moze kiedys herbate czerwona? ja przez 2 lata pilam zielona ale przez ostatni miesiac przerzucilam sie na czerwona.

Gość poziomka87777
wiesz co piłam chyba przez 2 tygodnie, ale czy ja wiem czy daje jakies efekty...a Twoim zdaniem jak to jest?

nie ejstem przekonana ale wydaje mi sie ze po czerwonej brzuch jest bardziej plaski ale dzisiaj doszlam do wniosku, ze po niej mam wiekszy apetyt. To sa moje stwierdzenia, od jutra znowu przerzuce sie na zielona, zobaczymy jakie bd rezultaty, wiec wtedy sie podziele tj. za ok 3 tyg ;) do zielonej raczej nie mialam zastrzezen wrecz przeciwnie ale po prostu chcialam zmienic na inna ;) a pijesz sypana czy w torebkach?

Gość poziomka87777
w torebkach. od kwietnia zeszłego roku rzuciłam cukier wiec tak mysle sobie ze jak jego mozna rzucic to inne rzeczy kaloryczne tez. Nie jadam w ogole fast foodów ale problemy mam 2: czekolada i stres i one zawsze ida w parze.

Cukru tez nie uzywam. Rzucilam w tym czasie jak z wagi 68 kg schudlam na 52,5 :) ale niestety przytylam do 58. W moim przypadku chce sie pozbyc boczkow i ud :( a co jadasz na obiad? sniadanie ?:)

Gość poziomka8777
Na sniadanie staram sie jesc albo mleko z platkami i rodzynkami albo płatki owsiane z owocami. A na obiad to zalezy, ale zawsze musi byc talerz warzyw. Ja chciałabym sie pozbyc brzuszka, boczków, i ud. Mam nadzieje ze bieganie mi pomoze w tym ;)

a ile poswiecasz czasu na bieganie? jakie tempo? a Ty moniczka stosujesz jakies diety bez slodyczy ?