Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynka O

potrzebuje pomocy w doborze imienia

Polecane posty

Gość katarzynka O

witam wszystkich w kwietniu urodzi się moja corcia a ja nie mam pomysłu na imię dla niej chcialabym żeby nie było ono zbyt popularne ale i żeby nie było zbyt oryginalne czekam na ciekawe propozycje :-)

Gość ja sie wypowiem
Aneta ?

Gość a wiesz co to google?
wejdz na stronke z imionami i po klopocie

Gość btown
a dla chlopaka masz imie??? Bo jak niemozesz dobrac do dziewczynki to pewnie chlopa urodzisz.

Gość katarzynka O
dla chłopaka jakub aleksander ale niestety dla dziewczynki pustka :-(

Gość btown
Ja niemogłem za cholere dobrać do syna imienia ani moja zona. Tylko ta Maja tak sama sie pchała i pchała. No iii urodziła sie..... MAJA :) Moje słoneczko

Gość btown
jestem uduchowionym człowiekeim raczej. I doszłem do wniosku, że dziecko jednak somo sobie ime wybiera, jesli potrafi sie telepatycznie porozumiec z rodzicem.

Gość to wyżej to nie ja
Dziwne, a mogę spytac dlaczego prosisz o to na kafe, a sama nie poszukasz w słowniku imion czy innych źródłach ? Skąd mamy wiedziec jakie imię tobie się spodoba i czy bedzie pasowało do nazwiska ? Sprawdź w necie jakie imiona były modne w 2010 i jakie są top 10 w 2011 i wybierz imię spoza tej listy. Ja miałam córeczce dac na imię Łucja, ale urodził się chłopiec :)

Gość katarzynka O
gratuluję Ci bardzo :-) a u mnie jest sytuacja odwrotna ani ja ani mąż nie możemy dobrać żadnego imienia :-( w każdym badz razie usg mówi że będzie to corcia

Gość btown
a który tydzień???

Gość Emilia K...
Laura, Blanka, Lilianna, Marysia ?

Gość do btown
a wiesz ze cos w tym jest? ja dla dziewczynki mialam od samego poczatku a dla chlopca nie no i okazalo sie ze chlopak bedzie a imienia jak nie bylo tak nie ma:D

Gość btown
moze to kwestia energii. niewiem, ja razem z zona niemielismy nawet po co szukac.. U nas imie samo sie wybrało....

Gość do btown
ja dla dziewczynki chcialam Alicja. od dziecka pobobalo mi sie to imie choc ostatnio stalo sie popularne ale to nic bo i tak corcia bylaby Alicja no a chlopak....mam jeszcze 2miesiace na to

Gość btown
i dodam ze do konca nieznaliśmy płci. nawet niemieliśmy sugestii od lekarza, bo niechciala pokazac.

Gość btown
ale przeciez usg niemusi prawdy powiedziec

Gość fffffffffff
zdecydowalas o dziecku a nie umiesz zdecydowac w wyborze imienia...

no to ja ci zaproponuję Esterę.....ja moją córcię tak nazwałam na wyraźne życzenie mojej starszej córki i tak jak na początku nie byłam zachwycona tak teraz ...nie wyobrażam sobie zeby miała być Basią ( bo to był mój typ ) :P

Gość asdfghjsdf
Julita :)

Gość tak,
Bianka, Berenika, Emilka, Anielka, Klara, Marcelina, Moja 10letnia córcia ma na imię Łucja, a ostatnio miałam kontakt z osobą o imieniu Dobrawa(ma siostrę-Mirawa), tak więc fajnych imion jest wiele, ale wybór i tak należy do was - rodziców

Gość paschalina
Aniela Zofia Berenika Lidia Marcelina Marlena Olga Jowita jak konwencjonalne metody wyboru nie działają, to może sprawdź horoskopy ;) są takie stronki gdzie można sobie zobaczyć czy imię pasuje do znaku zodiaku... w sumie wiadomo, że to tylko zabawa, ale może coś Ci się nasunie ;)

Gość elis22
Laura!