Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piiiiiiiotrekkkkk

czy to normalne ze moja kobieta ma takie wymaania

Polecane posty

Gość piiiiiiiotrekkkkk

dwa razy w roku wyjechac raz do Grecj iw czerwcu a raz do Kenii w sierpniu? bo juz nie wiem czy ludzie tak wyjezdzaja i ja jestem jakims nieudacznikiem,ale mnie po prostu nie stac!! /ona na siebie ma wiec nie kaze mi placic ale za mnie przeciez tez placila nie bedzie.Czy ludzie tak wyjezdzają? kazdy weekend chce spedzac jezdzac konno..i ja tez mam sie nauczyc.Godzina 35zl!!:O

Gość piiiiiiiotrekkkkk
09

Gość jeny to ona na
pieniadzach spi? to jest NIENORMALNE. wiekszosc kogbiet na to nie stac. nie z jej sfer jestes kolego, szukaj innej bo niedlugo nie bedziesz mial za co zyc bedac z taka rozpuszczona lala

Gość noobiarstwo
już o tym kiedys pisałeś powtarzasz sie

Gość ło matko, to znowu ty
z ta kenia:o 💤

Gość piiiiiiiotrekkkkk
i co ze sie powtarzam jak problem mi nie minał!!:O

Gość psycholog otwarty
no to pani ma kase sporą... nie to nie jest normalne. Nie normalnym jest tez to że ty masz dyskomfort i nie mowisz o tym ze swoja panią...

Gość piiiiiiiotrekkkkk
;(

Gość sfrustrowana bardzo
niech do tajlandii pojedzie teraz taniej a ty do egiptu jeszcze taniej

Gość dede1
matko , do grecji w czerwcu ? tam jest taki upał , że człowiek wymięka ...

Gość najprościej
w takiej sytuacji jest usswiadomic swojej kobiecie ile macie wspólnie (powtarzam WSPOLNIE) pieniędzy i ze na taki luksus was nie stac:) jesli dalej bedzie miala obiekcje, zasugeruj jej podjecie dodatkowej pracy w celu zarobienia na wakacje życia, w alternatywie mozesz tez zaproponować wakacje last minute pod koniec sierpnia lub we wrzesniu jak wiekszosc przecietnie zarabiajacego spoleczenstwa czyni.

Gość piiiiiiiotrekkkkk
na kenie i safarii nawet z last minut mnie nie stac:O:O Grecje zniose we wrzesniu,ale oszczedzic trzeba na koniach.A safarii w ogole w gre nie wchodzi....to wydaten rzedu 7 tys od osoby(najmniej!!) na takie rzeczy mogą sobie gwiazdy pozwolic anie ja

Gość dede1
najtanie j to by było do Libii . w tamtą stronę to pewnie pustym samolotem , gorzej z powrotem , ale zawsze możecie odwiedzic lampeduzę :)

Gość najprościej
no to piotrus wez kartke i dlugopis... przedziel ja na pol i po jednej stronie wypisz jaki masz dochod, po drugiej ile wydajesz i na co. na koniec wez pierwsza z brzegu oferte i wytlumacz na spokojnie swojej dziewczynie ze to nie wasz przedzial cenowy! a tak calkiem serio, wakacje w grecji sa do dupy. nic nie ma, wszystko drogie, jesli wybierzecie tansza wycieczke na riwiere olimpijaską a nie na wyspy to rownie dobrze mozecie jechac do jastarni:) i zamiast rozkladac bezradnie rece pokaz kto w tym zwiazku nosi spodnie.

Gość piiiiiiiotrekkkkk
wybrala nam juz wyspe zakynhos..naszczescie tylko tydzien bo musi oszczednie z urlopem ale hotel 5 gwiazkowy

Gość najprościej
ok w takim razie podporzadkuj sie i ni edyskutuj nawet, bo po co?:) im szybciej zrozumiesz, ze nie masz nic do powiedzenia tym mniej awantur Cie czeka.

Gość piiiiiiiotrekkkkk
nie rozumiesz ja jej mowie ale ona mnie tylko przekonuje jakie super miesica wybrala czyta katalogii i opowiada jak to bedzie "superowo"zatoka wraku w grecji...park tsavo w kenii i juz hojnie kupila lornetki dwie dla mnie tez i swietne kremu do opalania

Gość sfrustrowana bardzo
a dlaczego to ona wybiera grecje i kenie? niech ona wybiera jedne wakacje,a ty drugie. Kto wybiera - ten płaci. ale co by nie doradzać to ten zwiazek i tak nie przetrwa.

Gość dretd
Pogięło babę chyba. A z tą Kenią uważaj jeszcze jakiegoś syfa złapiesz- wystarczy że cię komar użądli i malaria gratis!

Gość najprościej
to ty nie rozumiesz. dziewczyna moze miec swoje wymagania, ale jesli nie jestes w stanie ich spelnić to musisz jej o tym wyraznie powiedziec i jesli dalej bedzie twierdzic, ze bedzie superowo, to niech za wczasy placi jej tatuś...

Gość zabierz ją
do jakiejś jaskini i zatarasuj wejscie kamieniami :classic_cool: bedziesz mial spokoj ;)