Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nocna_Sówka

Smuuutno...

Polecane posty

Gość Nocna_Sówka

Ani kwiatka, ani życzeń, ani słodkości... Mój facet chrapie sobie w drugim pokoju i chyba ma to gdzieś że dziś dzień kobiet :(

Gość ssalssaaaaa
nie wiem co z tymi facetami, cały wieczór wysłuchuję w pracy podobnych historii...

Gość Nocna_Sówka
Ech, faceci to nieczułe mendy... tylko żeby sie dało żyć bez nich...

co z facetami? co z kobietami, że tracą czas i energię na takie posty? niedobry facet, bo kwiatka nie dał? zemścic sie!!!! albo olac, bo nie ma powodu do afery. kobiety - nie róbcie z siebie płytkich idiotek. BŁAGAM!

Gość ssalssaaaaa
a najlepsze jest to, że każda kobieta nieważnie w jakim wieku przeżywa to tak samo:) mój tata w tym roku pierwszy raz dał mamie rafaello na walentynki i dzień kobiet też:D przejdzie z wiekiem:D ps.mają 30 lat stażu:-)

Gość ssalssaaaaa
blond_józia no nie powiesz mi, że nie stać ich na taki wysiłek by po kwiatek pójść do kwiaciarni skoro przez cały rok nie chodzą. Do picia każda okazja dobra, ale żeby o żonie pomyśleć raz czy dwa w roku to ciężko?

żaden wysiłek, to prawda, ale skoro tego wysiłku nie podejmują, to może nie ma sensu tego roztrząsac na forum tylko faceta uświadomic, że powinien się postarac ;) ja od kolegi dostałam czekoladki i jest miło :P i cieszę się z tego jednego pudełka, a nie roztrząsam załamana, że od pozostałych nie dostałam :D tata zadzwonił z życzeniami, bo mieszka w innym mieście. paru kolegów napisało smsy, kilku na fb i gg. fajnie, miło, ale niech świetowanie będzie czymś miłym, a nie przykrym obowiązkiem do spełnienia, a tak się stanie jeżeli kobiety będą miały smętne miny po jakimkolwiek święcie. składanie życzeń jest DOBROWOLNE :)

Gość Nocna_Sówka
Widzisz blond_józia, może by mi nie bylo tak smutno, gdybym ze 2 czy 3 razy nie słyszała dziś od niego, jak to sie złożyli w pracy kolezankom z działu na upominki i jak im później wesoło było że ach och... a ja to co, pies jakiś czy kumpel od browca? smutno mi i tyle, i nikt mi nie wmówi że jestem płytką idiotką

powiedz mu, ze skoro koleżankom składa życzenia i daje upominki, to Tobie tym bardziej powinien! moze właśnie ceni w Tobie to, że może Cię traktowac bardziej jak kumpla. nie wiem. nie wnikam, powodzenia w prostowaniu relacji:)

heheheh ja nic nie robie:P zazwyczaj nie pamiętam, a wręcz nie wiem kiedy to :D czasami ktos mi przypomni - wtedy dzwonię do taty - resztę facetów... no cóż... olewam :D

Gość
skac, skacz! albo chociaz sie potnij

Gość Nocna_Sówka
Tylko jak mu to powiem to pójdzie i kupi tego kwiatka, ale to nie bedzie to samo. Przykro mi sie po prostu zrobiło bo do końca myślałam że ma jakiś plan na wieczór, a zwyczajnie poszedł spać. Czas pomyśleć nad czymś, żeby się nieco bardziej starał

Gość
ehh alez mnie irytuja lsaki biadolace ze facet nic nie kupil a ty obchodzisz wszystkie te dni faceta tak? to swoja droga, ja uwazam, ze dowodem milosci jest codzienny buziak w czolko po wstaniu z lozka przez mojego faceta... czasem jak wychodzi do pracy o dziwnych porach typu 5-6 rano, budze sie na buziaka i zasypiam slodko dalej... albo to ze mi zrobi kapiel. albo herbacie. albo ciacho dobre a nie kwiatek raz w roku

oj tam - trzeba biadolic, zeby uznac, że faceta ma sie beznadziejnego... na pewno któras z kolezanek z pracy dostała wiecej tulipanów od faceta, albo lepsze czkoeladki ;) "nie kupiłes mi moich ulubionych... jak mogłeś DRANIU??!!!! skąd miałes wiedziec, że uwielbiam wiśnie w czekoladzie? SKĄD???? powienienes to wiedziec. Czuc powinienes! O takich rzeczach mam ci mowic???? nie jesteśmy dla siebie stworzeni!!!!" i rozpacz... wiadomo... trzeba rozpaczac, żeby podtrzymywac babską tradycje narzekania :P

Gość Nocna_Sówka
Padam na ryjek, ide przydusić gadzine poduszką i spać... niech sie głowi co zrobił nie tak :P Już mi przeszło ze smutaniem ;) obudze go rano o 5 i powiem że chcę seksu bo jestem sfrustrowana po dniu kobiet, a co! Bawcie się dobrze babeczki! :)

Gość Nocna_Sówka
Jak tak będzie, to trudno, wykorzystam go teraz póki ciepły :P