Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paszczak45

Prywatnosc

Polecane posty

Gość Paszczak45

Co byscie zrobili jakby wasza dziewczyna przegladała wasze meile,kom?

Gość
porozmawialabym zahaslowala a w przypadku notorycznego sprawdzania zerwala mialam faceta ktory byl niepocieszony tym, ze po zmianie softu mialam haslo na smsy, normalnie w oczy mi to wypomnial :/ ciekawe skad wiedzial? :/

z jednej strony.... mogłabym powiedzieć *przeglądaj nie mam nic do ukrycia* ... z 2-giej każdy człowiek potrzebuje swojej prywatności ..... jeżeli by tego partner nie zaakceptował .... tzn. że mi by nie ufał... jak nie ma zaufania to nie ma dla mnie związku

paszczaku, znam taką... żadne awantury jej nie powstrzymuja, a panienka ma prawie 30 lat:/ chora sytuacja. ja bym zerwała, ale sam pomyśl :o

Nie mam nic do ukrycia jak chce to mój facet patrzy, co rzadko się zdarza. Nie chciałabym, żeby robił to notorycznie za moimi plecami.

Gość Elliot
Ciężka kwestia.. Przerabiałam taką sytuację... na dłuższą metę, to nie przetrwa. Każdy potrzebuje choćby minimum prywatności. Ludzie, którzy się kochają powinni sobie ufać, a nie kontrolować.. czy zamykać w klatkach.. A jak ktoś jest tak chorobliwie zazdrosny, to radzę niech porozmawia z psychologiem..