Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hedon

czy lubicie?

Polecane posty

hej, mam pytanie, czy kobiety i dziewczyny czesto patrzycie sie w okolice rozporka iogolnie te okolice np jak jedziecie autobusem czy na ulicy? Chodzi mi o obcych mezczyzn. Bo dzisiaj mialem smieszna sytuacje w autobusie:) prawie cala droge do pracy dziewczyna siedzaca na fotelu miala swoj wzrok wlepiony w moj krok:) na poczatku nie bardzo wiedzialem o co chodzi ale potem nawet sie podniecilem i chyba to zauwazyla przez spodnie. Niestety musialem wysiasc, usmiechnelismy sie do siebie i tyle. Ale mila sprawa przed praca.

Gość ja nie to ze lubie
ale czasem po prostu zerkam :)

chetnie spotkal bym taka dziewczyne odwazniejsza. Chociaz sam jakis hej do przodu nie jestem to czasem mam takie fantazje i zapedy ekshibicjonistyczne;) na mala przygode z nieznajoma;) np. chetnie pokazal bym wiecej;)

Gość ja nie to ze lubie
skonczmy moze lepiej to ogladanie na tym rozporku, a nie tym co pod nim jest

nie no nie mowie ze zaraz bym go wywalil nie wiadomo gdzie:) po prostu kreci mnie chyba troche ekshibicjonizm w takiej bardzo delikatnej formie chociaz nigdy nie probowalem:) traktuje to jako taka fantazje a nie sposob na spelnienie seksualne. Ale lubie czuc na sobie wzrok.

ja nie zauważyłam u siebie odruchów/nawyków obserwowania męskich rozporków. na pewno się niekiedy to zdarza ale już wolę na tyłki sobie popatrzeć :P