Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna..

Przyjmę albo odkupię klatkę dla szczurka :)

Polecane posty

Gość Dziewczyna..

Witajcie, bylam wczoraj w sklepie zoologicznym i zakochalam sie w szczurku :) Chcialabym jednak zapytac czy ma ktos moze niepotrzebną klatkę dla szczurkow? I chialby oddac, badz sprzedac? Bede wdzieczna :)

Szczurki to kochane stworzenia i takie mądre:) ale poradze Ci ze lepiej kupowac od kogoś z hodowli bo wtedy sa fajne i oswojone a takie z zooologicznego rzadko kiedy da się oswoić

mój brat kiedyś miał szczura, pił wódkę i wcinał chipsy. Trzymał go w akwarium które pewnego dna przypadkowo na niego zrzucił... biedny. Miał na imię Gebels. 😭 A taka klatka to chyba majątku w sklepie nie kosztuje co?

Gość Dziewczyna..
Wlasnie ten szczurek, ktory mi wpadl w oko, sam szedl na rece, jak Pani otwierała klatkę.... taki pieszczoszek z niego wrecz był... to byl akurat chlopiec... a jest roznica w charakterach miedzy dziewczynkami i chlopcami szczurkami?

Gość Dziewczyna..
Najtansza klatka kosztowala 110 zl, + domek i inne akcesoria...dlatego myslalam ze moze znajdę coś taniej...

Gość szit szit szit
mam po kanarkach klatkę, ale nie wiem ,czy się nada.Nawet dwie w piwnicy

Gość Dziewczyna..
W tym miesiacu nie mam za bardzo pieniedzy...jak bede miala wiecej kupie lepszą.... teraz chce miec zwierzątko...poprostu.... A domek pewnie mu zakupie jak dostanę troszke wiecej pieniazkow...

Gość Arachnofbija
nie masz 110 zł?! nie przesadzaj! zwierze to nie kaprys, moze bedzie wymagał leczenia czy co, a zjesc tez musi. moze rodzice ci dadzą czy zpozyczą, nie zartuj ze nie masz. ile masz lat?

Mi się wydaje że szczurki-samce bardziej się przywiazuja do własciciela, przynajlmniej ja tak miałam bo miałam i samiczkę i samca

Gość Dziewczyna..
Jestem samodzielna i nikt mi nic nie daje... Sluchajcie nie przyszlam tu rozmawiac o moich finansach... Poprostu sie uciesze jesli sie znajdzie jakas klatka dla mojego przyszlego szczureczka :) I mam jeszcze pytanie. Czy nie bedzie mu smutno samemu? moze powinnam miec 2?

Gość szit szit szit
Będzie miał Ciebie:)🌼

Gość Arachnofbija
poczytaj na necie. szczurki powinny byc dwa. jeden sie zanudzi i bedzie nieszczesliwy. najpierw przygotuj sie do pielegniacji i poznaj charakter a nie jaki słodki szczurek, musze go miec a gówno o nich wiem:P aaa i nie wiem czy wiesz ale szczurki smierdzą:P nawet jak sprztasz to czuć. chociaz i tak je lubie:)

Gość Dziewczyna..
Poprostu mysle o tym czasie kiedy jestem w pracy 9 h.

Gość szit szit szit
Zorganizuj parkę. Czytałaś "Króla szczurów"????

Gość Dziewczyna..
Dziękuję za informacje... tak tez myslalam, ze byloby im weselej we 2 :) Smierdzą? Hm.... az tak?

mój brat miał jednego i pewnie jakby go nie zabił to by jeszcze żył... ale to pewnie przez tą wódkę mu samotność nie doskwierała.. a może on topił smutki w alkoholu? Bo był samotny? :classic_cool:

Gość tghbjmkj
Jesli chcesz miec szczurka to radze wczesniej zajrzec na forum szczury.org Szczurki to zwierzeta stadne i musza miec towarzystwo,mozesz kupic dwoch samczykow,albo dwie samiczki. Sama mam dwie szczurki,i jak freya byla sama przez pierwszy miesiac ewidentnie byla smutna,a we dwie szalaja,i bawia sie... Trzeba je wypuszczac z klatki na kilka godzin,to nie chomik...

Gość Arachnofbija
tak, nieco smierdzą, nie jakos mocno, ale czuć;) ale musisz o tym wiedziec i byc przygotowana. np chomik nic nie pachnie, ale szczurek juz tak:)

Gość Dziewczyna..
hmm :) mam 25 lat :) splacam kredyt mieszkaniowy i ogolnie :) Chlopak moze i tak... ale jakos mi sie nie uklada w tej kwestii :) Wiec wole rozpieszczac szczurka :)

Gość Dziewczyna..
musze jeszcze faktycznie cos poczytac, i sie zastanowic bardziej nad plcią :)

Gość Dziewczyna..
PYTANIE DO AUTORKI TEMATU nie skomentuje Twojego pytania

Gość maluszek12345
Dziewczynko - ktoś napisał wyżej, że lepiej wziąć szczurka z hodowli od kogoś,a nie z zoologicznego, z tym sie zgadzam, mialam 6 szczurków w swojej karierze, 3 ze sklepu, i 3 z hodowli, i te z hodowli byly sympatyczniejsze :) Ale w sklepiej tez masz szanse trafic na szczurka miłego:) Ja mialam po jednym szczurku zawsze, i pewnie nie długo będę miała kolejnego "ogonka", jak bedziesz zmieniać trocinki często to nie bedzie śmierdzieć, w lecie co 4 dni zmienialam i bylo ok:) Moje 2 szczurzaste uwielbialy kąpiele w...umywalce :)) Mialam samych chłopców! Miałam klatkę, dwupoziomową, nigdy nie miałam szklanego akwarium. napisz na forum szczury.org tam znajdziesz duzo ciekawych informacji, i moze ktos ma na zbyciu klatke:) Pozdrawiam!

Gość Dziewczyna..
Dziękuję maluszku :) Własnie przeglądam sobie to forum :)

Gość ramadaka
w bardzo dobrych cenach są klatki na www.klatki.org, zdecydowanie najlepszym sklepie internetowym i cenowo i jeśli chodzi o obsługę klienta i takie zwykłe ludzkie doradzenie;)