Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawy_23

czy to robicie?

Polecane posty

Ja musze wszystko robic w ich towarzystwie - mam dwa. Nawet, kiedy kąpię się, musi choć jeden podglądać. Nawet spimy razem:)

Hatsumono: co w tym dziwnego, że ktoś niemający seksu na codzień się masturbuje. Nie robię tego jakoś nałogowo: średnio 3 razy na tydzień.

Oblubienica: fajne żarty. Hatsumono: nie tylko faceci, dziewczyny też to robią, nie tylko ręką, ale i kupują w tym celu wibratory. To jest wiedza powszechna. Chociaż ja nie wiem, czy jakbym był dziewczyną, to bym miał na tyle odwagi, żeby pójść do sexshopu i kupić sobie wibrator.

no i temu wyobrażaniu zwykle towarzyszy masturbacja ( gdy jest możliwość). Żadnej sztucznej waginy sobie nie kupię, wystarczy mi ręką. Ale wielu dziewczynom ręką jakoś nie starcza i łażą po sklepach za wibratorem. Mnie by wstyd chyba zeżarł.

Jakbym był dziewczyną na pewno nie kupiłbym na Allegro tylko jakiś oryginalny w dobrym sklepie. W końcu bym go wkładał do pipy, a wiadomo, że o pipę należy dbać, używać różnych żeli do higieny intymnej.

W końcu bym go wkładał do pipy, a wiadomo, że o pipę należy dbać, używać różnych żeli do higieny intymnej :D:D:D::D:D:D:D niepoprawny romantyk.

Gość Czaaaaaarnaa
Ty Ciekawy jestes popierdolony!!!! Ciągle zakłądasz topiki tylko o jednym!!!!!! Na forum erotycznym tez w kółko pokazywałeś ten filmik!!! Zadna dizeczyna nie chce Ci dobrze zrrobic w samochodze to masz problem!!!!! I wiedz ze jestes juz nudny!!!!! Mega!!!!!!

ja mam żel do higieny intymnej, tylko męski. Dziwiłem się, że takie coś w ogóle jest. Ale jest świetny, dobrze nawilża skórę.

Fajnie z Wami mi się dziewczyny gada. Zrobiłem sobie wcześniej dobrze pod Wasze posty. Fajnie byłoby się spotkać we trójkę i pogadać, a może zrobić coś więcej. Wiem, takie męskie marzenie- trójkącik.

dobra dziewczyny, muszę kończyć. Całuję Was w policzek albo jeżeli pozwolicie w stópki ( mój mały fetysz).