Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinuniaa

jakie krople na ból brzuszka dla miesieczniaka?

Polecane posty

Gość malwinuniaa

naprawde nie istnieja krople na ból brzuszka maluszka, który ma miesiac?? Byłam w aptece i uslyszalam, ze wszystkie sa od 2 miesiecy co mnie zalamało bo moja mała ma czeste bóle brzucha oraz wzdecia

Gość to nie mów ile mała ma
ja polecam biogaję. mojemu synkowi pomogło, a kazała mi je kupić polożna na wizycie patronażowej czy jak sie to tam zwie;) mi kiedyś w aptece nie chciały sprzedać nasivinu, bo on jest chyba od 3 miesiąca, powiedziałam piediatrze a ona mi powiedziała zebym ni epodawała wieku dziecka, bo przecież maluch się zamęczy z zapchanym noskiem

Gość to nie mów ile mała ma
ale jak sab simplex to tylko niemiecki albo czeski zeby był rezultat

Gość malwinuniaa
infacol tez sa od 2 miesiaca zycia. Nic sie nie stanie jesli jej podam lek na ktory wg wskazan jest za mala?? myslalam o espumisanie lub wlasnie infacolu. Bo ona nie ma kolek, ale kilka razy dziennie ewidentnie meczy ja bol brzucha i wzdecia

Mój mały ma 5 tyg i w aptece babka polecała infacol, bobotic i espumisan podałam wiek dziecka pytałam czy można podać powiedziała że tak bo bynajmniej bobotic się nie wchłania:)

Mój mały ma 5 tyg i w aptece babka polecała infacol, bobotic i espumisan podałam wiek dziecka